star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Keszthely

  • 184 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 189 m²

    telek

Vételár:

74,9 millió Ft

Eladó ház Keszthely

  • 184 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 189 m² telek

  • Eladó ház Keszthely

  • 184m²


Ár:

74 900 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
6
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

Hévízre Panorámás 2 Lakásos Családi Ház Keszthely Kertvárosában!
Keszthely kertvárosában, Hévíztől 3 km távolságra eladó egy kétgenerációs, két garázsos családi ház 1189 nm telekkel. Az ingatlan egy átmenő forgalomtól mentes, csendes utcában helyezkedik el.
A háznak 2 lakószintje van, + a szuterén szint, ahol az egyik garázs (szerelőaknás) és a kazánház található. A két lakrész külön szinten helyezkedik el, külön külső bejárattal.
A földszinti 100 nm-es lakrész egy beépített teraszról nyílik, nappali + 3 hálószobás elrendezésű, fürdőszobája és a mellékhelyiség külön kapott helyet. Nagyméretű világos helyiségek jellemzik, de igény szerint lehetőség van a nappali és konyha egybe nyitására, ezzel még tágasabb, modern élettér kialakítására. Ezen a szinten felújítás nem történt, a burkolatok, nyílászárók megkímélt állapotban vannak, de a 70-es évek világát idézik.
Az emeleti lakrész cca 83 m2-es, nappali + 2 szobás elrendezésű, teljesen külön bejárattal rendelkezik egy saját teraszról. Itt egy légtérben kapott helyet a konyha és a nappali, ennek dísze a búbos kemence, mely átnyúlik a mögötte lévő szobába is, így gondoskodva annak melegéről is. Itt új, hőszigetelt nyílászárók vannak beépítve, a fürdőszoba felújítást igényel.
A ház fűtése Feg típusú gáz cirkó kazánnal van megoldva, alul öntött vas, felül modern lapradiátorokkal, de a felső szintet teljesen befűti a búbos kemence. A meleg vizet villanybojler adja.
A házra 2 éve új tetőcserép és csatornarendszer került.
A kert dísze a fa szerkezetű, és burkolatú fedett kerti kiülő, társalgó, mely a 2. garázs tetején került kialakításra, mellette egy hangulatos boros pince búbos kemencével.
Az ingatlannak az előkertje parkosított, gondozott, valamint van egy hatalmas, hátsó kertje óriás diófával, és pár gyümölcsfával

Az ingatlan több lehetőséget rejt magában, örök panorámás, festői környezetben!

További kérdésével, megtekintési szándékával hívjon bizalommal!

A környékről:

Csendes kertváros panorámával.


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Terasz
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
Erkély
nincs megadva

Elhelyezkedés

Keszthely, Kertváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6410865


Balla Ingatlan - XVI. kerület

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6410865

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó keszthelyi (Kertváros) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 184 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 189 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 74,9 millió Ft, négyzetméter ára 407 065 Ft, ami a keszthelyi átlaghoz képest 33%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Rácz Hódi Gyöngyi referens a Balla Ingatlan - XVI. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6410865. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Keszthely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.