star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kiskunlacháza

  • 360 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 099 m²

    telek

Vételár:

119,9 millió Ft

Eladó ház Kiskunlacháza

  • 360 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 099 m² telek

  • Eladó ház Kiskunlacháza

  • 360m²


Ár:

119 900 000 Ft

Építés éve
1984
Szintek
3
Szobák száma
5
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Kiskunlacházán, jól megközelíthető helyen kínálunk eladásra egy egyedi belső tervezésű otthont.

Az ingatlan egy 1099 m²-es parkosított telken található; 3 szintes, 360 m² hasznos alapterületű, téglaépítésű családi ház, körben teraszos, 2 gépkocsi tárolására alkalmas, 48 m²-es garázzsal rendelkezik.

A 110 m²-es alsó szinten található egy előszoba, egy tágas gépesített konyha, egy nappali étkezővel, egy közlekedő beépített szekrénnyel, egy külön WC, egy kamra, egy hálószoba beépített gardróbszekrénnyel és az onnan nyíló fürdőszobával.

A 100 m²-es felső szinten található egy hangulatos, napfényes nappali, fürdőszoba WC-vel, 2 hálószoba, és ha mindez kevés lenne, igény szerint kialakítható még további 2 hálószoba.

Az ingatlan 150 m²-es szuterén részén találhatóak műhelyek, kondi terem, téli kert, szauna, zuhanyzó, mosókonyha és kazánház.

A falazat és az ajtók faburkolattal borítottak. A helyiségek gránit járólappal és parkettával burkoltak. A nyílászárókat redőnyök védik, melyek elektromos működtetésűek.

A ház légkondicionált, központi porszívóval, riasztóval felszerelt. A fűtés gázkazánnal padlófűtéssel, radiátoros hő leadással és a nappaliban található kandallóval megoldott. A meleg vizet külön kiépített gázkazán szolgáltatja.

A telekre egy automata kapun jutunk be, ahonnan a két autó beállására alkalmas garázs kényelmesen elérhető. A parkosított udvarban egy kerti grillező is helyet kapott. A kertben a locsolást az automata öntözőrendszer teszi egyszerűvé, komfortossá.

Az ingatlant ajánlom végleges otthont keresőknek, nagy kertet és tágas tereket kedvelőknek.

Megtekintés céljából keressen bizalommal!


Elhelyezkedés

Kiskunlacháza


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET5600405


+36 30

Ingatlannet kód: NET5600405

Az általad megtekintett eladó kiskunlaházi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 32 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 360 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 099 m². További jellemzői: az építés éve 1984, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 119,9 millió Ft, négyzetméter ára 333 056 Ft, ami a kiskunlaházi átlaghoz képest 42%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bicski Hajnalka referens az Erdei Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5600405. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kiskunlacháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.