star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kiskőrös

  • 65 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 500 m²

    telek

Vételár:

22 millió Ft

Eladó ház Kiskőrös

  • 65 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 500 m² telek

  • Eladó ház Kiskőrös

  • 65m²


Ár:

22 000 000 Ft

Építés éve
1930
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Kiskőrösön a Béke utcában, 500 m2-es telken, 3 szobás, 65 m2-es, 3 szobás, nagymértékben felújított családi ház ELADÓ! Az épület teljes belső felújítása hamarosan befejeződik: nyílászárócserék, vezetékcserék, burkolatcserék, új fürdőszoba, festés. Az ingatlan az adásvételt követően, 1.5 hónapon belül, kulcsrakészen, lakható állapotban kerül átadásra. LEGYEN CSALÁDI HÁZA EGY LAKÁS ÁRÁÉRT! (A tető felújítása és a külső színezés az új tulajdonosra vár.)

Főbb jellemzők:
- 500 m2-es telek, 65 m2-es lakótér.
- Vályog falazat.
- 3 szoba.
- Teljes belső felújítás: vezetékcserék, nyílászáró cserék, új burkolatok, új fürdőszoba.
- Gyorsan birtokba vehető, tehermentes ingatlan.
- A tető felújítása és az épület külső színezése az új tulajdonosra vár.​

Figyelem az adatlap megbízóinktól kapott adatok alapján készült, pontosságáért felelősséget nem tudunk vállalni!Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, illetve eladó, vagy kiadó ingatlana van, forduljon hozzám bizalommal. Szolgáltatásaink kereső ügyfeleink részére díjmentesek!A tulajdonos kérésére az ingatlan bemutatása egy személyes konzultáció után történik, ahol részletes tájékoztatást kaphat az ingatlan paramétereiről és dokumentációjáról.
Az iroda legfrissebb, aktuális kínálatát a HOUSE36 saját weboldalán találja!


Elhelyezkedés

Kiskőrös


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6317806


HOUSE36 Ingatlanhálózat

HOUSE36 Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6317806

HOUSE36 Ingatlanhálózat

HOUSE36 Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó kiskőrösi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 65 m², míg a hozzá tartozó teleké 500 m². További jellemzői: az építés éve 1930, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 22 millió Ft, négyzetméter ára 338 462 Ft, ami a kiskőrösi átlaghoz képest 14%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Sallai Sándor referens a HOUSE36 Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6317806. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kiskőrös ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.