star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kismaros

  • 200 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 715 m²

    telek

Vételár:

250 millió Ft

Eladó ház Kismaros

  • 200 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 715 m² telek

  • Eladó ház Kismaros

  • 200m²


Ár:

250 000 000 Ft

Építés éve
2015
Szintek
2
Szobák száma
3
Fűtés
elektromos

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Eladóvá vált a Dunakanyarban, a Pest megyei Kismaroson egy csodás gerendaház. Az 1715 nm-es telek Börzsönyligeten, a Duna-Ipoly Nemzeti park szomszédságában, jól megközelíthető helyen erdei környezetben található. A ház 8*12 méteres beton alapra épült, részben alápincézett. A tetőtér beépítésre került, így a használható terület a teraszokkal együtt összesen 200 nm. A ház 15 cm vastag magas minőségű vörösfenyő gerendából épült, mely 15+5 cm kőzetgyapot szigetelést, illetve 2 cm vastag hajópadló burkolatot kapott. A tető 25 cm vastag szigeteléssel ellátott, a héjazata betoncserép.
Nyílászárói fenyőből készültek egyedileg gyártották őket, hőszigetelt, 3 rétegű üvegezéssel ellátottak.
Az fűtésről egy 14 Kw-os kemence gondoskodik, valamint minden helyiségben termosztáttal szabályozható Glamox fűtőpanelek kerültek behelyezésre .A meleg vizet egy 200 literes bojler szolgáltatja.
A burkolatok az Otti manufaktúra egyedi, kézműves termékei közül kerültek kiválasztásra, mely minőségi, rusztikus hangulatot kölcsönöz a háznak.
Elosztását tekintve, kialakításra került a földszinten egy nappali, konyha, étkező, fürdőszoba, mosdó, valamint a nappalival összenyitható, erdőre panorámás fedett terasz. A tetőtérben kialakítottak két nagyméretű szobát, valamint egy gardróbot. A két szoba méretéből adódóan lehetőséget biztosít akár több helyiség, valamint egy további fürdőszoba kialakítására. Ehhez a vízkiállások már adottak.
A telken található továbbá egy fatároló, valamint egy kerti sütögető.
Az ingatlan kiváló lehetőség lehet azoknak, akik szeretnének kicsit elvonulni a város zajától, szeretik a természet közeliséget, és fontos nekik hogy egy kiemelkedő minőségű, és megjelenésű házban éljenek.
A házról készült videó az alábbi linken megtekinthető: https://www.youtube.com/watch?v=H_81RsJeaZU&t=10s

A környékről:

Kismaroson, jól megközelíthető helyen, csodás erdei környezetben található. A település ellátottsága kiváló. A mindennapi élethez szükséges feltételek adottak. Üzemel iskola, óvoda, valamint több bevásárlási lehetőség is van a faluban. A Duna közelsége lehetőséget ad a vízi sportok űzésének. A kirándulni vágyóknak kiváló lehetőség a Börzsöny felfedezése.


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Terasz
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Gardrób
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Kismaros, Börzsönyliget


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6027400


Balla Ingatlan - Vác és környéke

Balla Ingatlan - Vác és környéke

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6027400

Balla Ingatlan - Vác és környéke

Balla Ingatlan - Vác és környéke

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó kismarosi (Börzsönyliget) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 32 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 200 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 715 m². További jellemzői: az építés éve 2015, a fűtés típusa elektromos. A családi ház ára 250 millió Ft, négyzetméter ára 1 250 000 Ft, ami a kismarosi átlaghoz képest 49%-kal magasabb. Az ingatlant Vajda Lívia referens a Balla Ingatlan - Vác és környéke irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6027400. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kismaros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.