star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Kismaros

  • 5 200 m²

    telek

Vételár:

20 millió Ft

Eladó földterület Kismaros

  • 5 200 m² telek

  • Eladó földterület Kismaros


Ár:

20 000 000 Ft

Telek mértékegysége

A beltér:

Kismaros- Börzsönyligeten, panorámás, télen-nyáron megközelíthető, földhivatalilag szántó minősítésű, de építésügyileg Má-tu (általános mezőgazdasági és turisztikai) övezeti besorolású, 5200 négyzetméter nagyságú terület eladó.
Aszfalt és murvás úton megközelíthető telek szélessége 30 méter, hosszúsága 178 méter, napsütötte déli fekvésű, fák csak az utcafrontján vannak.
Víz telek előtt, villany és gáz az utcában kb 250 méterre, csatorna nincs ezen a környéken. Állandó ott lakásra, üdülőnek, kempingnek, tanyának, bio gazdaságnak, vendégházak építésére, önellátásra is tökéletesen alkalmas a terület.
Lakó, gazdasági , és/vagy turisztikai épület(ek) építhetők rá.

Busz és kisvasút megálló 650 méterre, 4km-en belül óvoda, iskola, játszóterek, közért, zöldséges, éttermek, Duna-parti strand, vasútállomás.
Kiváló közlekedés Pestre (45km), reggel félóránkénti, a nap további részében óránkénti vonat indulással. Vác 12km.

Megvásárlását a földtörvény szabályozza, tehát kifüggesztés köteles, viszont mivel 1 hektár alatti a nagysága, így nem kell hozzá mezőgazdasági végzettség. A szerződéskötéstől a jóváhagyásig kb 8 hónap telik el, ezért a vételár kifizetése is a jóváhagyáskor történik, szerződéskötéskor 20% foglaló kifizetése szükséges csak.

"Az Má-tu jelű–általános mezőgazdasági turisztikai övezetben az általános rendeltetéseken kívül lakó és agroturisztikai funkció is építhető, a mezőgazdasági épület felépítésével egyidejűleg, vagy azután. Az Má-tu övezetben a telekalakítás és épület elhelyezés feltételei:
a) a kialakítható, beépíthető legkisebb telekméret 5.000 m2(0,5ha).
b) a beépítés mértéke legfeljebb 5%.
c) a legnagyobb épületmagasság:
-ca) lakóépület esetében 5,0 m,
-cb) üzemi és mezőgazdasági építmény esetében 7,5 m,
-cc) különleges technológiai igényű építmény esetében 10 m.


Elhelyezkedés

Kismaros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6284562


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6284562

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
A telekről 1 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 5 200 m². A telek ára 20 millió Ft, négyzetméter ára 3 846 Ft, ami a kismarosi átlaghoz képest 68%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lovász Szilvia referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6284562. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kismaros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.