star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kismaros

  • 260 m²

    alapterület
  • 8

    szoba
  • 730 m²

    telek

Vételár:

84,9 millió Ft

Eladó ház Kismaros

  • 260 m² alapterület
  • 8 szoba
  • 730 m² telek

  • Eladó ház Kismaros

  • 260m²


Ár:

84 900 000 Ft

Építés éve
1980
Szintek
2
Szobák száma
8 (6 + 2)
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

Kiváló Lehetőség Kismaroson!
Akár 3 Generáció Számára, Akár Turisztikai Célokra!

Kismaros központjában, mégis csendes helyen, a Liliom utcában vált eladóvá egy 730 m2-es telken épült összesen 260 m2- lakóterű, kétszintes családi ház.
A ház a 80-as években épült téglából, a szintek között betonfödém van, a tető jó állapotú, cserépborítású. A nyílászárók részben fém keretesek, részben fából készültek, szimpla üvegezéssel ellátottak. A fűtésről egy gázkazán, valamint egy vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, a hő leadás radiátorokon keresztül történik. A meleg vizet villanybojler állítja elő. A házban a víz, valamint a villanyvezetékek cserélve lettek, illetve a villanyhálózat 3 fázisúra lett bővítve.
Az alsó szinten, egy jelenleg is működő, engedéllyel rendelkező, 6 személy elszállásolására alkalmas apartman került kialakításra. Így igény esetén ez a tevékenység folytatható. A földszinti részen továbbá kialakításra került egy külön bejáratú lakótér, ahol helyet kapott egy étkezős konyha, kertkapcsolatos nappali, háló, gardrób, valamint 2 fürdőszoba.
Az emelet külön lépcsőházon keresztül megközelíthető, ahol helyet kapott egy tágas nappali, egy 22 m2-es étkezős konyha, kamra, valamint három hálószoba. Minden hálószobához külön fürdőszoba tartozik.
Kialakításának köszönhetően, lehetőség van akár mind a három lakrész rövid, vagy hosszú távú bérbeadására, így a befektetni vágyóknak remek választás.
Ideális lehet még nagyobb családnak, ahol fontos szempont a központ közelsége, valamint a tágas, jól elkülöníthető élettér.

A környékről:

Az ingatlan Kismaros központjában, mégis csendes utcában található. Iskola, óvoda, bevásárlási lehetőségek 5 perces sétatávolság alatt elérhetőek. A Duna part 10 perc alatt megközelíthető. A település központjából kiinduló erdei kisvonat közkedvelt, a természetkedvelők, túrázni vágyók körében.


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Hall
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Gardrób
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
Erkély
nincs megadva

Elhelyezkedés

Kismaros, Liliom utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6325690


Balla Ingatlan - Vác és környéke

Balla Ingatlan - Vác és környéke

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6325690

Balla Ingatlan - Vác és környéke

Balla Ingatlan - Vác és környéke

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó kismarosi (Liliom utca) családi ház 8 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 33 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 260 m², míg a hozzá tartozó teleké 730 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 84,9 millió Ft, négyzetméter ára 326 538 Ft, ami a kismarosi átlaghoz képest 48%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Vajda Lívia referens a Balla Ingatlan - Vác és környéke irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6325690. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kismaros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.