Eladó földterület Kistelek

  • 960 m²

    telek

Ár:

5,95 millió Ft

Eladó földterület Kistelek

  • 960 m² telek

  • Eladó földterület Kistelek


Ár:

5 950 000 Ft

Az ingatlanról:

Kistelek, ahol ezt a 960 m2 területű építési telket ajánlom figyelmébe, Szegedtől mindössze 35 km távolságra található.  Ennek a szépen fejlődő kisvárosnak közel 7000 fős lakosa van, az infrastruktúrája kiváló, „az 5-ös főút a város központját észak-déli irányban átszeli, szinte a város főutcája”.  A tömegközlekedés is  kiváló, a buszjáratok sűrűn indulnak Szeged felé és vissza.

  A telek adottságai is jók! A Diófa utcában található,  csendes, kisforgalmú utcában. Rendezett, újabb építésű családi házak vannak a környezetében.

A beépíthetősége 30 % , a közművek mindegyike a telekre be van vezetve.

 Az utcafront szélessége  kb. 16méter.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, ha az ingatlannal kapcsolatosan további információra van szüksége hívjon bizalommal!

Díjmentes hiteltanácsadással,  CSOK, illetve Hitelügyintézéssel is állunk rendelkezésére!

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.


Elhelyezkedés

Kistelek, Diófa utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6174836


+36 20

Ingatlannet kód: NET6174836

A telekről 1 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 960 m². A telek ára 5,95 millió Ft, négyzetméter ára 6 198 Ft, ami a kisteleki átlaghoz képest 22%-kal magasabb. Az ingatlant Jantó Gabriella referens az Aktív7 Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6174836. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kistelek ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.