star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kulcs

  • 167 m²

    alapterület
  • 8

    szoba
  • 3 642 m²

    telek

Vételár:

240 millió Ft

Eladó ház Kulcs

  • 167 m² alapterület
  • 8 szoba
  • 3 642 m² telek

  • Eladó ház Kulcs

  • 167m²


Ár:

240 000 000 Ft

Építés éve
2007
Szintek
2
Szobák száma
8
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (központi)
Fal építési anyaga
tégla
Melléképület
nincs

Az ingatlanról:

Kulcson, dunai panorámás, luxus ingatlan eladó! A 212 m2 lakóterületű ház egy 3642 m2-es közvetlen vízparti telek közepén, a Duna szintjétől 12-15 magasságban fekszik. A ház teljes szélességén végigfutó 35 m2 -es, faburkolatú teraszáról gyönyörködhetünk az elénk táruló Duna festői látványában. A teraszra két hálószobából és a nappaliból is nyílik kijárat. Az ingatlan négy fürdőszobája vegyesen, káddal és zuhanykabinnal felszerelt. A ház téglából épült, sávbeton alapra. JOSKO prémium minőségű fa nyílászárókkal valamint PREFA eloxált színtartó alumínium tető és eresz rendszerrel. Központi fűtés gázkazánnal, valamint három lépcsős szennyvíz tároló és tisztító berendezés került kialakításra. A gyönyörűen parkosított udvar vakondhálóval védett, délnyugati oldalán gyümölcsfákkal ültettet, keleti oldala egészen a Duna partjáig húzódik és kiskapuval a folyóhoz lejárást biztosít. A Duna felé vezető út végében hangulatos, boltíves, pecsétes téglával kirakott borospince található. A telek talajtani vizsgálatokkal igazolt szilárd agyagtömbön fekszik, bármilyen árvízi vagy földcsuszamlási veszély kizárt. Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését keressen minket bizalommal! Hitel, energetika és teljes körű ügyvédi ügyintézéssel állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére. Piramis Ingatlaniroda Dunaújváros, Dózsa György út 18.


Elhelyezkedés

Kulcs, Dózsa György


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET5065972


Vida Róbert József

Vida Róbert József

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET5065972

Vida Róbert József

Vida Róbert József

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó kulcsi (Dózsa György) családi ház 8 szobával rendelkezik (ebből 8 egész szoba és félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 167 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 642 m². További jellemzői: az építés éve 2007, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). A családi ház ára 240 millió Ft, négyzetméter ára 1 437 126 Ft, ami a kulcsi átlaghoz képest 66%-kal magasabb. Az ingatlant Vida Róbert József hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5065972. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kulcs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.