Eladó ház Kunbaja

 • 100 m²

  alapterület
 • 3

  szoba
 • 2 157 m²

  telek

Ár:

6,8 millió Ft

Eladó ház Kunbaja 1. kép Eladó ház Kunbaja 2. kép Eladó ház Kunbaja 3. kép Eladó ház Kunbaja 4. kép Eladó ház Kunbaja 5. kép Eladó ház Kunbaja 6. kép Eladó ház Kunbaja 7. kép Eladó ház Kunbaja 8. kép Eladó ház Kunbaja 9. kép Eladó ház Kunbaja 10. kép Eladó ház Kunbaja 11. kép Eladó ház Kunbaja 12. kép Eladó ház Kunbaja 13. kép Eladó ház Kunbaja 14. kép Eladó ház Kunbaja 15. kép Eladó ház Kunbaja 16. kép Eladó ház Kunbaja 17. kép Eladó ház Kunbaja 18. kép Eladó ház Kunbaja 19. kép Eladó ház Kunbaja 20. kép Eladó ház Kunbaja 21. kép Eladó ház Kunbaja 22. kép Eladó ház Kunbaja 23. kép Eladó ház Kunbaja 24. kép Eladó ház Kunbaja 25. kép Eladó ház Kunbaja 26. kép

Eladó ház Kunbaja

 • 100 m² alapterület
 • 3 szoba
 • 2 157 m² telek

 • Eladó ház Kunbaja

 • 100m²


Ár:

6 800 000 Ft

Építés éve
1974
Szintek
nincs megadva
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs megadva
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs megadva
Melléképület
nincs megadva

Az ingatlanról:

Bács-Kiskun megye, Kunbaja telepűlésen CSALÁDI HÁZ ELADÓ. A lakóház betonblokk tartófalazattal és válaszfalelemekből falazott válaszfalakkal épűlt. Födémszerkezete fa födém, mely a padlástérben kőzetgyapottal hőszigetelt. Héjazata cserépfedés. Szobák aljzata beton, melyre padlószőnyeg járófelűlet kerűlt. Az utcafronti szobák belső felűleten cell hőszigeteléssel lettek ellátva. Az elektromos hálózat és a vízvezetékek felújítása korszerűsítése is megtörtént. Az elektromos hálózat 220 V, a víz hálózati rendszerre rákötött, de a gazdasági udvar vízigényét fúrt kút is biztosítja. A telepűlésen a csatornahálózat nem kiépített, szennyvízelvezetés zárt rendszerű szennyvízaknába történik. A lakóház fűtését gáz és vegyestűzelésű kazánnal űzemeltetett ház-központifűtés biztosítja. Meleg víz ellátás gázbojlerről. A házhoz tartozó telek 3 részre osztott, az udvar parkosított, itt található a garázs is. A gazdasági udvarban ólak, fészer, fatároló és szerszámos kamra kapott helyet. A kert művelhető, de itt találhatók a gyűmölcsfák és a szőlő is. A ház részét képezi még egy pince, éléskamra, nyári konyha, kerékpártároló is. Szolgáltatások közűl a vonalas telefon és egy riasztórendszer is űzemel a lakóházban. Az ingatlan vételárában a megtekintéskor látható bútorzat, berendezési tárgyak bent foglaltatnak.
A családi ház megfelel az állami kamattámogatott hitel és a CSOK feltételeinek, melyek űgyintézését vállaljuk.


Elhelyezkedés

Kunbaja, Tó presszó


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

MUTASD

Ingatlannet kód: NET5297476


Szilágyiné Fekete Erzsébet

Szilágyiné Fekete Erzsébet

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Szekszárd - OTP Ingatlanpont Iroda

Szekszárd - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


3 500 000 Ft

Kunbaja

 • Szobák: 3
 • Alapterület: 100m²

2 790 000 Ft

Kunbaja

 • Szobák: 3
 • Alapterület: 110m²

+36 20

MUTASD

Ingatlannet kód: NET5297476

Szilágyiné Fekete Erzsébet

Szilágyiné Fekete Erzsébet

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Szekszárd - OTP Ingatlanpont Iroda

Szekszárd - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az Ön által megtekintett eladó kunbajai (Tó presszó) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 157 m². További jellemzői: az építés éve 1974, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). A családi ház ára 6,8 millió Ft, négyzetméter ára 68 000 Ft, ami a kunbajai átlaghoz képest 55%-kal magasabb. Az ingatlant Szilágyiné Fekete Erzsébet referens a Szekszárd - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5297476. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kunbaja ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.