star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Körmend

  • 70 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

12 millió Ft

Eladó lakás Körmend

  • 70 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Körmend

  • 70m²


Ár:

12 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1930
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Csak a Duna House kínálatában! Eladó ingatlan Körmend közepén? Igen! Igaz, felújításra szorul, de ezt követően az itt élők tényleg a város szívében találják meg otthonukat. Ahol iskola, orvosi rendelők, bankok, üzletetek karnyújtásnyira találhatók.Közös kapuszínből nyílik két lakás, ebből kerül értékesítésre az egyik ingatlan. Jelenleg két méretes szoba, konyha, kamra, wc és előtér került kialakításra, de a felújítással a belső átalakítás is modernizálható. A fűtés utoljára gázkonvektorral történt, de a korábbi cserépkályha helye is megvan még.A társasház mindkét lakásához külön víz-, gáz-és villanyóra tartozik. Nem szabad szó nélkül hagyni az udvart, ahol több melléképület és kút is található. Mivel korábban több generáció élt itt, a kert végében áll egy körülbelül 70 m2-es teljesen különálló téglaépület. Ez is az eladás részét képezi!Ennek az építménynek a hátsó fala egy másik utcával határos, akár üzleti célra is hasznosítható lehet.Kérdés esetén, megtekintés miatt hívjon vagy írjon mailt! Vevőink részére minden szolgáltatásunk ingyenes!

12000000 Ft

Referencia szám: LK093354-IN


Elhelyezkedés

Körmend


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6190138


+36 30

Ingatlannet kód: NET6190138

Az általad megtekintett eladó körmendi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m². További jellemzői: az építés éve 1930, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 12 millió Ft, négyzetméter ára 171 429 Ft, ami a körmendi átlaghoz képest 68%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kendi Anikó referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6190138. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Körmend ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.