star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Kőröshegy

  • 3 792 m²

    alapterület

Vételár:

199 millió Ft

Eladó földterület Kőröshegy

  • 3 792 m² alapterület

  • Eladó földterület Kőröshegy

  • 3 792m²


Ár:

199 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Mesébe illő panorámával rendelkező 3792 nm-es hobby birtok Kőröshegyen eladó. 
Talán az egyik legszebb hely a Balaton déli partján, ahonnan lélegzetelállító domborzati képként tárul elénk a szemet gyönyörködtető panorámavalóság.
Badacsonytól egészen Balatonalmádiig átfogó kilátást kapunk az északi partról. A Balaton mellett kilátás nyílik a Kőröshegyi völgyhídra továbbá a Borochegyi és Kishegyi pincékre is.
A festői környezetben lévő terület lehetőségek tárházát kínálja. Gasztro hely, borászat, egy panorámás étterem, megbúvásra alkalmas nyaralóhely és még megannyi idegondolt csoda.
Egy Balaton melletti nyaraló a család számára felbecsülhetetlen kincsnek számít. Fantasztikus nyári élményeket gyűjthetünk a magyar tenger partján. Ahogy beköszönt az igazi nyár, a kánikula egyre jobban várjuk, hogy strandolhassunk végre a hűsítő tóban.
Kinek az északi, kinek a déli part a kedvence, hiszen mindkettőnek megvannak az előnyei. A déli partot nézve vonzó a  sekélyebb víz, a strandokkal övezett partszakasz. A északi fél nyíló kiltás, ahol egymást követik a kirándulóhelyek, a gyönyörű látnivalók a Balaton körül, gondoljunk csak a Tihanyi-félszigetre és a Káli-medencére,  a várromokra,  a kilátókra és túraösvényekre, híres írók és költők hagyatékára, régi korokat idéző villákra vagy kastélyokra.
Jelenleg a közmű nélküli telekre a villany bevezetése folyamatban van, víz - csatorna ellátás nincs a közelben. Fúrt kút által kialakított saját vízmű ellátás megoldható.
A tópart gépjárművel 5-8 percre elérhető.
Besorolás: Má5-C1 (Mezőgazdasági általános terület, I. osztályú szőlőkataszter)
A tulajdoni lapon legelő, gazdasági épület és út megnevezésű.
A terület téglalap alakú, enyhe nyugati lejtéssel.
Kifüggesztés után vehető birtokba.
Részletekkel, további információval valamint a megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal.
Kovács Zsolt +36 (20) 218 4274
 
 


Elhelyezkedés

Kőröshegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6117455


LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SIÓFOK

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SIÓFOK

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6117455

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SIÓFOK

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SIÓFOK

Az iroda további hirdetései
A telekről 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 3 792 m². A telek ára 199 millió Ft, négyzetméter ára 52 479 Ft, ami a kőröshegyi átlaghoz képest 80%-kal magasabb. Az ingatlant Kovács Zsolt referens a LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SIÓFOK irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6117455. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kőröshegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.