star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Kőszeg, Király-völgy

  • 5 887 m²

    telek

Vételár:

23 millió Ft

Eladó földterület Kőszeg, Király-völgy

  • 5 887 m² telek

  • Eladó földterület Kőszeg, Király-völgy


Ár:

23 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Osztrák határhoz közel Kőszeg település egyik legszebb részén a Királyvölgyben eladó egy 5887 m2-es panorámás telek, földhivatali bejegyzés szerint gyümölcsös és gazdasági épület.A telek terepszintje fokozatosan emelkedő a tetején a végében egy egyenes szakaszon kis kétszintes nyaraló kapott helyet. Aki zöld környezetre, nyugalomra és madárcsicsergésre vágyik az itt mindent egybe megtalál. A telek gyalogosan lentről közelíthető meg, autóval pedig a telek végén ahol személy és autóbejárási lehetőség is van.


Elhelyezkedés

Kőszeg, Király-völgy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET3642535


Horváth Boglárka Brigitta

Horváth Boglárka Brigitta

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Horváth Boglárka Brigitta

Horváth Boglárka Brigitta

Az iroda további hirdetései
A telekről 9 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 5 887 m². A telek ára 23 millió Ft, négyzetméter ára 3 907 Ft, ami a kőszegi átlaghoz képest 50%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Horváth Boglárka Brigitta hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 3642535. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kőszeg, Király-völgy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.