star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kőszeg

  • 200 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 1 516 m²

    telek

Vételár:

195 millió Ft

Eladó ház Kőszeg

  • 200 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 1 516 m² telek

  • Eladó ház Kőszeg

  • 200m²


Ár:

195 000 000 Ft

Építés éve
1927
Szintek
2
Szobák száma
7
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Kőszeg frekventált környékén különleges NEOBAROKK VILLA várja új tulajdonosát.

 

Az ikonikus épület bruttó 264 négyzetméter, egy összesen 1516 négyzetméteres saroktelken helyezkedik el, külön épített dupla garázs is tartozik hozzá. A területnek két helyrajzi száma van.

 

Az 1926-ben épült villa két szintes, részben alápincézett (~100 nm), számos klasszikus stílusjegy jellemzi.

Az épületbe 3 irányból léphetünk be: a főbejáraton túl egy oldalsó és egy pincebejáraton keresztül.

 

Mivel szinte minden helyiségben található víz-, villany-, szennyvíz csatlakozás, illetve kiépített számítógép-hálózati csatlakozási pont, a leendő tulajdonos még szabadon eldöntheti az egyes helyiségek funkcióját.

 

Az évtizedek során többször végeztek rajta kisebb-nagyobb átalakításokat, felújításokat, az elmúlt években pedig a jelenlegi tulajdonosok szinte teljesen visszaállították eredeti állapotát, nagy gondot fordítva minden részletre.

 

A nagy belmagasságok mellett szembetűnőek a felújított kazettás ajtók és részben újonnan elkészített beltéri ajtók. Az ablakok gránit könyöklőkkel vannak kombinálva. Az épületben teljes burkolatcsere történt, ügyelve a klasszikus elegancia megtartására.

A víz-, villany- (3x32A) és fűtésrendszer kicserélésre került, és egy belső kamera- és riasztórendszer is kiépítésre került.

A fűtést és meleg vizet gázkazán szolgáltatja, a hőmérsékletet szintenként külön fali termosztátokkal lehet szabályozni. Kandallócsatlakozási lehetőség is ki van alakítva több helyiségben.

 

Az emeleten található konyhába egy Leicht design konyha lett beépítve, melyet Küppersbusch gépekkel láttak el.

A konyhából közvetlenül ki lehet lépni az első teraszra, vagy egy közlekedőn keresztül a 28 négyzetméteres fő teraszra, ahonnan csodálatos kilátás nyílik Kőszegre.

 

A pincében a kábelek tálcákon futnak, így mindenhez könnyen hozzá lehet férni, helyiségei betölthetnek akár tároló, öltöző, vagy bármilyen más funkciót. A szinten új dréncsövezéssel kombinált vízszigetelés került kialakításra, a földszinten és az emeleten pedig klímahálózat lett kiépítve.

 

A villához vezető internet- és TV-kábel földalatti csőben érkezik, az esővíz elvezetése szintén a földbe elhelyezett csőhálózaton keresztül történik.

 

A saroktelket új kerítés veszi körül, mely kimagasló minőségű anyagok felhasználásával készült.

 

A garázsban megtalálható víz, riasztó és erős áramellátás is, a gránit szegéllyel kombinált térburkolat lehetővé teszi akár 8 autó parkolását, a térvilágításhoz a kandelábereknek csatlakozási pontok lettek kialakítva.

 

Ez a felújított, stílusos, klasszikus villaépület számos lehetőséget rejt magában, legyen szó egyedülálló magánrezidenciáról, otthonról, orvosi rendelőről, egészségügyi vagy szolgáltató épületről (emeleti lakrésszel kombinálva) akár reprezentatív bemutató teremről vagy irodáról, amellyel ügyfeleinket, üzlettársaikat szeretnék lenyűgözni. 

 

Közel 100 éves, nem minősül műemléknek, azonban helyi védettséget élvez, mely alapján a felújítás során a beépítés vonalát, a tömegarányokat, a homlokzati nyílászáró rendszert, valamint az eredeti architektúrát kellett megtartani.

 

Funkciójának csak a képzelet szabhat határt.

 

Örömmel mutatjuk Önnek ezt a gyönyörű villaépületet

 

Dr. Vincellér Zsuzsa: 30-815-2525

 

 

 

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Felújítva: 2020.


Elhelyezkedés

Kőszeg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6295318


City Cartel, 12. kerület

City Cartel, 12. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6295318

City Cartel, 12. kerület

City Cartel, 12. kerület

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó kőszegi családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 200 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 516 m². További jellemzői: az építés éve 1927, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 195 millió Ft, négyzetméter ára 975 000 Ft, ami a kőszegi átlaghoz képest 47%-kal magasabb. Az ingatlant Dr. Vincellér Zsuzsa referens a City Cartel, 12. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6295318. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kőszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.