star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kőszeg

  • 147 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 457 m²

    telek

Vételár:

24,9 millió Ft

Eladó ház Kőszeg

  • 147 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 457 m² telek

  • Eladó ház Kőszeg

  • 147m²


Ár:

24 900 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cserépkályha
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További infóért látogasson el a Fundamenta ingatlan oldalára.

Kőszeg főutcáján, csendes udvarban kínálok megvételre egy 311 nm-es családi ház egyik részét, amely külön helyrajzi számon szerepel az ingatlan nyilvántartásban. Az ingatlanhoz egy 475 nm-es közös udvar tartozik. Az udvar felőli részen található házrész kerül eladásra, amely 147 nm-es. Az épület egy 1800-as években épült, régi polgári ház, csodás boltíves ablakokkal és boltíves belső falakkal és terekkel. Állapota nagyon leromlott, teljes felújításra és állagmegóvásra szorul. Eredeti funkcióját tekintve 3 külön bejáratú lakószobából, 2 fürdőszobából, kamrákból, és a helyiségeket összekötő közlekedőkből áll. Fűtését korábban cserépkályha biztosította, ez ma is megvan, de felújítást igényel. A telken belül található gáz csatlakozási lehetőség. A villany üzemképes, külön almérővel rendelkezik. A vízhálózat az egész házra van kiépítve, egyedi csatlakozási pont kérvényezése már az új tulajdonos feladata.
Bejárat az utca felőli kapun történik. Itt autó parkolására is van lehetőség. Közelben buszpályaudvar, üzletek, pár perces sétával a Fő tér elérhető.
Javaslom olyan érdeklődőnek, befektetőnek, aki meglátja az épület egykori szépségét, és fantáziát lát abban, hogy ezt újra széppé varázsolja. Az udvaron virágok, hatalmas diófa, fúrt kút és több, téglából épült tároló is található.
Amennyiben felkeltettem érdeklődését, várom jelentkezését!
Irányár: 24.900.000 Ft


Elhelyezkedés

Kőszeg, Rákóczi Ferenc utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6393765


+36 30

Ingatlannet kód: NET6393765


Az általad megtekintett eladó kőszegi (Rákóczi Ferenc utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 147 m², míg a hozzá tartozó teleké 457 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cserépkályha. A családi ház ára 24,9 millió Ft, négyzetméter ára 169 388 Ft, ami a kőszegi átlaghoz képest 67%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Molnár Krisztina referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6393765. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kőszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.