star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kőszegszerdahely

  • 180 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 754 m²

    telek

Vételár:

74,9 millió Ft

Eladó ház Kőszegszerdahely

  • 180 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 754 m² telek

  • Eladó ház Kőszegszerdahely

  • 180m²


Ár:

74 900 000 Ft

Építés éve
1983
Szobák száma
4
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Eladó Kőszegszerdahelyen egy nappali + 3 szobás, kétszintes, 180 nm-es családi ház 1754 nm-es telekkel.

A település a Kőszegi-hegység lábánál fekszik, szubalpin klímája különböző légzőszervi betegségekre ajánlott. Télen-nyáron népszerű
turisztikai célpont, a környéken országos hírű rendezvényekkel. Kőszeg 7 km, Rohonc 7 km, Szombathely mindössze 16 km-re található.
A szigetelt ház egy átmenő forgalomtól mentes, csendes mellékutcában áll, 1983-ban épült. Jelenleg is első tulajdonosai lakják, akik folyamatosan karbantartották: állapota minden igényt kielégít, száraz, statikailag hibátlan.
A földszinten találunk egy impozáns méretű nappalit konyhával és étkezővel ( 76 nm ), melyhez kapcsolódik egy 36 nm-es üvegezett, zárt terasz, valamint egy 30 nm-es belső garázs. Az emeleten három, különböző méretű hálószoba és egy nagyméretű fürdőszoba helyezkedik el, amelyben fürdőkád és zuhanykabin is helyet kapott. Az összes nyílászáró hőszigetelt, a fűtést padlófűtés és radiátoros fűtés kombinációja biztosítja.
A szép, nagy telek gondozott, tujákkal, örökzöldekkel, gyümölcsfákkal, és egy kiváló állapotú, 60 nm-es, könnyűszerkezetes melléképülettel.

A tulajdonviszonyok rendezettek, tehermentes, azonnal költözhető, falusi CSOK igénybe vehető.
Irányár: 74,9 MFt.

Hitelre van szüksége? Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!
Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet!

eladó ingatlan Kőszegszerdahely
eladó családi ház Kőszegszerdahely
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Terasz
36m²
Közlekedő
6m²
Előszoba
10m²
Kamra
8m²
Wc
2m²
Fürdőszoba
12m²
Szoba
8m²
Szoba
18m²
Szoba
23m²

Elhelyezkedés

Kőszegszerdahely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6432479


Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6432479

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó kőszegszerdahelyi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 180 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 754 m². További jellemzői: az építés éve 1983, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 74,9 millió Ft, négyzetméter ára 416 111 Ft. Az ingatlant Derecskei Csaba referens az Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6432479. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kőszegszerdahely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.