star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Kővágóörs

  • 3 237 m²

    telek

Vételár:

2,29 millió Ft

Eladó földterület Kővágóörs

  • 3 237 m² telek

  • Eladó földterület Kővágóörs


Ár:

2 290 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

A CasaNetwork balatonfüredi irodája eladásra kínálja 1883-as számú kővágóörsi nyugati oldalán szántóját!Közelben található a közeli homokbányához tartozó tó.  Területe 3812 nm."KŐVÁGÓÖRS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISEL -TESTÜLETÉNEK
16/2006.(XI.16.) sz. rendelete
K VÁGÓÖRS ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATA ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉNEK
MEGÁLLAPÍTÁSÁRÓL(4) Mezőgazdasági korlátozott használatú övezet (Mko)
a) Az övezetbe a környezet és tájvédelmi, ökológiai okból nem beépíthető mezőgazdasági művelési ágú területek tartoznak.
b) Az övezetben a külön jogszabályok keretei között meghatározott köztárgyakon, építményeken, műtárgyakon túl épület nem építhető."Amennyiben a 1883-as számú, a CASANETWORK BALATONFÜREDI iroda által kínált kővágóörsi szántó vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.CasaNetWork - nekünk a a balatoni ingatlan az otthonunk!


Elhelyezkedés

Kővágóörs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6129487


HASONLÓ INGATLANOK


2 290 000 Ft

Kővágóörs

+36 20

Ingatlannet kód: NET6129487

A mezőgazdasági ingatlanról 1 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 3 237 m². A mezőgazdasági ára 2,29 millió Ft, négyzetméter ára 707 Ft, ami a kővágóörsi átlaghoz képest 7%-kal magasabb. Az ingatlant Ódor Attila referens a CasaNetWork Balatonfüred irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6129487. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kővágóörs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.