star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Lajosmizse

  • 1 386 m²

    telek

Vételár:

29,9 millió Ft

Eladó földterület Lajosmizse

  • 1 386 m² telek

  • Eladó földterület Lajosmizse


Ár:

29 900 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára

Lajosmizse belterületén VT-2 jelölésű, azaz településközpont vegyes övezetben, 1386 m2 beépítettlen terület várja azt a vállalkozószellemű gazdáját, aki többlakásos (lakás méretétől függően 2-13 db) és akár többszintes (földszint, emelet, tetőtér) társasház építésében gondolkodik.
A telek széles, aszfalt útról nehézgépekkel és járművekkel kényelmesen megközelíthető. Az épületbontás és földfeltöltés korábbi években elkészült. Víz-, gáz-, csatorna csonk az ingatlanon belül van, az elektromos energia megtáplálásról gondoskodni kell. A szomszédos telkek beépültek, üzletek a közelben.
A délnyugati tájolású, frekventált helyen lévő, közterület felőli lejtésű telek maximum 45%-ig történő beépíthetőségéről Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének a 2/2008 (I.23) önkormányzati rendelete az irányadó.
Lajosmizse megközelíthetősége: A Dél-Alföld Régió, Bács-Kiskun Megye, Kecskeméti Járás települését sok irányból meg lehet közelíteni. Az M5 autópálya észak-kelet felől kerüli el, az 5-ös főút végighalad a belterületén, Cegléd felől a 4608 jelű utat, míg Kunszentmiklós felől az 5211 jelű állami közutat lehet igénybe venni. Budapest-Lajosmizse-Kecskemét vasútvonal is itt helyezkedik el.
Várom azok megkeresését, akik biztonságban szeretnék tudni a pénzüket.


Elhelyezkedés

Lajosmizse


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6411871


A telekről 5 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 386 m². A telek ára 29,9 millió Ft, négyzetméter ára 21 573 Ft, ami a lajosmizsei átlaghoz képest 76%-kal magasabb. Az ingatlant Varga Anna Mária referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6411871. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Lajosmizse ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.