star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Leányfalu

  • 195 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 141 m²

    telek

Vételár:

179 millió Ft

Eladó ház Leányfalu

  • 195 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 141 m² telek

  • Eladó ház Leányfalu

  • 195m²


Ár:

179 000 000 Ft

Építés éve
2004
Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
2 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
nincs

Az ingatlanról:

CSEND, BÉKE, NYUGALOM, PRAKTIKUM, NÉMI LUXUS...
MEGÉRKEZNI ÖRÖM, ELSZAKADNI NEHÉZ, IMÁDNI FOGJA!

Leányfalu hegyoldalán, a Hunyadi utcában, egy szép nagy 1.141 nm-es kert végében áll álmai háza.
Gyakorlatilag földszintes, bár a félszuterénben kialakításra került egy önálló kerti bejárattal rendelkező 49 nm-es kis garzonlakás, saját fürdővel, konyhával, tárolóval, ahova azért a fő lakószintről is le lehet jutni egy belső lépcsőn.
De nézzük is, hogy mit kap a fő lakószint 146 nm-én, melybe nem is számoltam a 3 terasz további 65 nm-ét.
Kis előszobába lépünk a bejárat előtti teraszról, ahonnan mindjárt egy vendég mosdó, wc nyílik.
Hatalmas (42 nm-es) amerikai konyhás nappali képezi a központi teret, kandallóval, sok-sok üvegfallal, és két kijárattal a nappali két ellentétes oldalán kialakított két hatalmas teraszra. Nagyon szép, tágas konyha, kamra, és étkező gondoskodik a közös családi étkezésekről. Egy közlekedőn keresztül jutunk el a 3 tágas hálószobához, melyekhez két hatalmas fürdőszoba is tartozik sarokkáddal, zuhanykabinnal, dupla mosdókkal. És ha a teraszokat nem hangsúlyoztam ki eléggé, akkor itt ismét hangot adok neki, hisz mindhárom hálóból közvetlen kijárat van a teraszokra, egy harmadik terasszal kiegészítve az eddigieket.
Összességében nagyon átgondolt, letisztult, igazán élhető terek kerültek kialakításra, melyek gyorsan otthonossá tehetők az új tulajdonos számára is. Egy nagyobb két generációs család is megtalálja a kellő helyet, ahol mindenkinek jut magán szféra és megfelelő méretű közösségi tér is.

Ha felkeltettem érdeklődését, várom megtisztelő hívását!


Elhelyezkedés

Leányfalu, Hunyadi János utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6461595


+36 70

Ingatlannet kód: NET6461595

Az általad megtekintett eladó leányfalui (Hunyadi János utca) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és félszoba). A családi házról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 195 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 141 m². További jellemzői: az építés éve 2004, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 2 garázs. A családi ház ára 179 millió Ft, négyzetméter ára 917 949 Ft, ami a leányfalui átlaghoz képest 26%-kal magasabb. Az ingatlant Németh László hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6461595. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Leányfalu ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.