Eladó földterület Maglód

  • 2 905 m²

    telek

Ár:

24,9 millió Ft

Eladó földterület Maglód 1. kép Eladó földterület Maglód 2. kép Eladó földterület Maglód 3. kép Eladó földterület Maglód 4. kép Eladó földterület Maglód 5. kép Eladó földterület Maglód 6. kép Eladó földterület Maglód 7. kép Eladó földterület Maglód 8. kép Eladó földterület Maglód 9. kép

Eladó földterület Maglód

  • 2 905 m² telek

  • Eladó földterület Maglód


Ár:

24 900 000 Ft

Az ingatlanról:

Maglód nyaralón kínálok 2905 nm-es telket bontandó vályogépülettel illetve félkész tégla falazatú házzal.
A kertvárosias terület Lke-4 övezeti besorolású, ennek megfelelően oldalhatáros beépítési móddal egy rendeltetési egység épülhet a 13,5 m X 220 m oldalarányokkal bíró telekre: lakóház, szállás- szolgáltatás vagy oktatási, sport létesítmény kialakítás illetve kereskedelmi céllal, előírás szerinti számú, telken belüli parkoló kialakítással.
Az ingatlan víz-, gáz és villany közművekkel rendelkezik, a csatorna a telek előtt vezet, a beköttetés az új tulajdonosra vár. A kert növényzetének karbantartásához ásott kút vize használható.
A népszerű, rohamosan fejlődő főváros közeli település tömegközlekedéssel is jól megközelíthető: a vasútállomás 5 percnyi, a távolsági busz megállója 15 percnyi gyalogos távolságban van, a helyijárat 2 perc alatt elérhető.

A környékről:

Családi házas környék.


Elhelyezkedés

Maglód, Maglód nyaralón


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

MUTASD

Ingatlannet kód: NET4866962


Balla Ingatlan - XVII. kerület, Maglód, Gyömrő

Balla Ingatlan - XVII. kerület, Maglód, Gyömrő

Az iroda további hirdetései

+36 70

MUTASD

Ingatlannet kód: NET4866962

Balla Ingatlan - XVII. kerület, Maglód, Gyömrő

Balla Ingatlan - XVII. kerület, Maglód, Gyömrő

Az iroda további hirdetései
A telekről 9 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 2 905 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A telek ára 24,9 millió Ft, négyzetméter ára 8 571 Ft, ami a maglódi átlaghoz képest 18%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Keresztes Júlia referens a Balla Ingatlan - XVII. kerület, Maglód, Gyömrő irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 4866962. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Maglód ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.