star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Martfű

  • 51 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

19,9 millió Ft

Eladó lakás Martfű

  • 51 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Martfű

  • 51m²


Ár:

19 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1964
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A szolnoki Casanetwork ingatlaniroda megvételre kínál Martfűn a Szolnoki úton egy felújítandó tégla lakást.Az eladó szolnoki lakás jellemzője:- Földszinti 51 m2-es lakás,  2 szobás, erkély nélküli- jó elrendezésű, fa nyílászárók- felújítandó állapotú,  a bejárati ajtó már kicserélésre kerültek- a kettő szoba külön nyíló, ezek parketta borításúak- a fürdőszoba és a WC külön helyezkedik el- van egy kamra is- a szobákon kívüli helyiségek PVC borítást kaptak az eredeti kövezetre- fűtése konvektoros,  Észak- déli fekvésű- csendes lépcsőház és környék, zöld környezetben- a lakásban a berendezés megeggyezés tárgyát képezi- Interspár, óvoda, iskola, buszmegálló, orvosi rendelő, 5 perc sétaAmennyiben a 155804568-as számú lakás, vagy a kínálatunkban lévő bármelyik ingatlan felkeltette érdeklődését, úgy várom jelentkezését!Kollégáim díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel állnak rendelkezésére!CasaNetWork- Ingatlanban otthon vagyunk!


Helyiségek

Kamra
3m²
Wc
0.8m²
Fürdőszoba
6m²
Előszoba
5m²
Konyha
7m²
Szoba
17m²
Szoba
13m²

Elhelyezkedés

Martfű


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6343384


+36 20

Ingatlannet kód: NET6343384

Az általad megtekintett eladó martfűi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 51 m². További jellemzői: az építés éve 1964, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 19,9 millió Ft, négyzetméter ára 390 196 Ft, ami a martfűi átlaghoz képest 4%-kal magasabb. Az ingatlant Szabó Zita referens a CasaNetWork Szolnok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6343384. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Martfű ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.