star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mende

  • 76 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 8 467 m²

    telek

Vételár:

56,5 millió Ft

Eladó ház Mende

  • 76 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 8 467 m² telek

  • Eladó ház Mende

  • 76m²


Ár:

56 500 000 Ft

Építés éve
1977
Szintek
1
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Természet kedvelők, nyugalomra vágyók figyelmébe ajánlom az alábbi ingatlant!Mendén eladó egy 76 m2-es, 8467 m2-es összközműves, körbekerített telken lévő családi ház. Kialakításra került három szoba, közlekedő, WC, fürdő, konyha+étkező, kamra. A szerkezetnek köszönhetően az elosztás könnyen alakítható. A ház 1977-ben épült téglából, 2015-től folyamatos felújításon esett át, ez évben a burkolatok, valamint a teljes villanyhálózat korszerűsítve lett. 2022-ben az összes külső nyílászáró cserélve lett három rétegű, hatkamrás nyílászáróra, valamint el lett látva redőnnyel, szúnyoghálóval. Az otthon fűtésére több lehetőségünk is van, vegyes tüzelésű, gáz kazán, hűtő-fűtő klíma, illetve a három kéménynek köszönhetően ízlés szerint építhetünk egyéb fatüzelésű fűtőtestet. A meleg víz ellátásáról villanybojler gondoskodik, amely vezérelt áramra van csatlakoztatva, így csökkentve havi kiadásunkat, emellett ipari áram is kiépítésre került. A fő épület mellett több mellék helység is áll a rendelkezésünkre, egy gépjármű beállására alkalmas garázs, pince, illetve egy nagyobb tároló. A kertben található egy hangulatos ásott kút is, amely könnyíti az udvar locsolását. Az ingatlant a hatalmas területe teszi varázslatossá, mivel egy domboldalon fekszik. A telek legmagasabb pontja és a ház között 60 méteres a szintkülönbség, ezáltal egy csodás panoráma tárul elénk, belátva az egész községet, környezetét. Az ingatlan három helyrajzi számmal rendelkezik, mely nagy része erdős rész. Ha nyugalomra vágyik, csak ki kell sétálni a telek végébe. Amennyiben ön is a természet szerelmese, jöjjön el és tekintse meg az ingatlant, garantálom nem fog csalódni! Ha elnyerte a tetszését, viszont nem rendelkezik a vételárral, nyugodtan forduljon hozzánk. Hitelszakértőink precízen és díjmentesen segítenek önnek!Keressen bizalommal a hét bármelyik napján!
Halász Éva
Telefon:30/4221362
ÚJ ÉPÍTÉSŰ ÉS HASZNÁLT INGATLANOK KÖZVETÍTÉSE!
Igényelje hitelét nálunk! Díjmentes hiteltanácsadás és egyedi (kamat) kedvezmény a Duna House ügyfelei részére, a banki kamatoknál kedvezőbb feltételekkel!
Hívjon bizalommal - a Duna House kínálatában megtalálható valamennyi ingatlannal kapcsolatban örömmel állok rendelkezésére a hét bármely napján!

Referencia szám: HZ075112


Elhelyezkedés

Mende, Bacsó Béla utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6466680


Az általad megtekintett eladó mendei (Bacsó Béla utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 76 m², míg a hozzá tartozó teleké 8 467 m². További jellemzői: az építés éve 1977, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 56,5 millió Ft, négyzetméter ára 743 421 Ft, ami a mendei átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Halász Györgyné referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6466680. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mende ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.