star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mezőhegyes

  • 85 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 200 m²

    telek

Vételár:

19,99 millió Ft

Eladó ház Mezőhegyes

  • 85 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 200 m² telek

  • Eladó ház Mezőhegyes

  • 85m²


Ár:

19 990 000 Ft

Építés éve
1985
Szintek
1
Szobák száma
4 (2 + 2)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)

Az ingatlanról:

Légy részese a jövőnek! Élj a Viharsarok legdinamikusabban fejlődő városában! Néhány éve még elmaradt település volt, mára a mintaprojektek otthona! A város tele van fejlesztéssel: sportcsarnok, iskola, kollégium, szálló, kerékpárút, útépítés, közvilágítás és sok-sok egyéb fejlesztés! A munkahely találás nem kérdés, akár üzleti életben, akár építőiparban vagy szolgáltatásban vagy érdekelt. Ha esetleg már nyugdíjas vagy, akkor azért érdemes ide költözni, mert ide a jövő már megérkezett, az infrastruktúra, a közműfejlesztés hihetetlen ütemben zajlik és a java már meg is valósult. A földeken öntöznek, a csatornákban van víz, a mezőgazdasági termelés iszonyatos húzó ágazat a településen. (Az utolsó néhány kép magát a település fejlődését mutatja.)

Láthatóan a lehetőségeket jól kihasználó településen kínálunk eladásra egy kiváló állapotú négylakásos társasházi lakást! 5 éve lett teljeskörűen felújítva: fűtéskorszerűsítés, teljes burkolat csere, teljes nyílászáró csere - korszerű, 2 légkamrás, 3 rétegű üveggel ellátott ablakokkal. A lakáshoz tartozik egy parkosított kert és egy konyhakert is. Mivel első emeleti a lakás, alulról a szomszéd által fűtött. A mikrokörnyezet kiváló, csendes a társasház lakóközössége. 

Maga a lakás elosztása: az előszobával egy légtér a nappali és a konyha és onnan nyílik a 3 hálószoba és egy kis dolgozószoba, valamint a vizesblokkok. Szép állapotú, újszerű lakótér jellemzi az ingatlant. 

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdekődését, keressen bizalommal! A lakás minőségében, miliőjében nem fog csalódni!

Falazat anyaga: Tégla


Elhelyezkedés

Mezőhegyes


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6436243


+36 30

Ingatlannet kód: NET6436243

Az általad megtekintett eladó mezőhegyesi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 85 m², míg a hozzá tartozó teleké 200 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fűtés típusa gáz (központi). A családi ház ára 19,99 millió Ft, négyzetméter ára 235 176 Ft, ami a mezőhegyesi átlaghoz képest 29%-kal magasabb. Az ingatlant Molnár Attila referens a Molnár Attila irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6436243. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mezőhegyes ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.