star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mezőkövesd

  • 180 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 200 m²

    telek

Vételár:

64,9 millió Ft

Eladó ház Mezőkövesd

  • 180 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 200 m² telek

  • Eladó ház Mezőkövesd

  • 180m²


Ár:

64 900 000 Ft

Szobák száma
6
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (központi)
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

A belvárostól 3 percre, jó lakókörnyezetben, több mint 180 m2-es, 6 szobás, földszintes , igényes belső terű, korszerű gépesítésű családi ház eladó. A házhoz 1200 m2- es telek tartozik.
Az előszobából, hosszú panorámaablakokkal megvilágított folyósóról juthatunk a különálló helységekbe, melyek egymásba nyílnak, de akár le is zárhatók. A nagy nappali mellett 2 további lakószoba és hálószoba, valamint étkezős konyha található, melyhez éléskamra is tartozik. Az ingatlanban egy sarokkádas, minőségi szaniterekkel felszerelt fürdőszoba (wc, bidé, szekrény is), és egy másik, zuhany kabinnal (mosdó, wc, szekrény is) rendelkező fürdőszoba is található.
Az ingatlan külső, utcai bejárata egy vizes blokkal ellátott, 2 helyiségből álló lakótérbe vezet, amelyet akár önállóan pl. apartmanként vagy üzlet, iroda céljára is használni lehet.
Az udvari főbejárathoz nagy méretű fedett terasz kapcsolódik. Előtte éjszakai világítással, körbe kövezett, kiépített fürdőmedence fekszik. Komplett gépészettel és napelemről működtetett meleg vízellátással rendelkezik. A napelemes rendszer biztosítja az ingatlan melegvíz ellátását, és besegít a fűtésbe (gázkazán), ezáltal a rezsi költségek jelentős mértékben csökkenthetők.
A lakóház alatt, nagy méretű, 2 részből álló száraz pince fekszik, melyek élelem, italok stb. raktározására is tökéletesen megfelel. A házhoz kapcsolódik a 43 m2-es, elektromos ajtóval felszerelt, 2 autó parkolására alkalmas nagy rakodási felülettel rendelkező garázs. Az épület mögött, külön tárolásra alkalmas fedett terület van kialakítva.
Az árammal ellátott padlás (világítás kiépítve) hatalmas plusz pakolási felületet biztosít. A lakóház teljes elektromos hálózatának cseréjére 2 éve került sor. A lapradiátorok és a padlófűtés kellemes meleget biztosítanak, míg a légkondicionáló berendezések a hűtésről (akár fűtésről is) gondoskodnak. Az elektromosan működő redőnyök időkapcsolóval vannak ellátva. A videós kaputelefon és a riasztóberendezés a biztonságról gondoskodik. Berendezési tárgyak megtartása megegyezés szerint.
Távirányítással működtetett nagykapun át, a díszburkolatos autóbeállón keresztül érkezhetünk a szépen gondozott, örökzöldekkel, sövénnyel, díszfákkal és gyümölcsfákkal telepített, ápolt gyeppel rendelkező telekre. A kert kiválóan alkalmas a lakók pihenésére, kikapcsolódására, melyhez a medencén kívül a bográcsozó/grillező is hozzájárul.
A tetőn lévő napkollektorok szolgáltatják a meleg vizet, a fürdőmedence temperálását, és besegítenek a téli fűtésbe is, gazdaságossá téve az üzemeltetést..
Az ár irányár...



Elhelyezkedés

Mezőkövesd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6344981


+36 30

Ingatlannet kód: NET6344981


Az általad megtekintett eladó mezőkövesdi családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 180 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 200 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (központi). A családi ház ára 64,9 millió Ft, négyzetméter ára 360 556 Ft, ami a mezőkövesdi átlaghoz képest 31%-kal magasabb. Az ingatlant Farmosi Imre hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6344981. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mezőkövesd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.