Eladó nyaraló Miskolc, Tapolca

 • 25 m²

  alapterület
 • 2

  szoba
 • 534 m²

  telek

Ár:

2,9 millió Ft

Eladó nyaraló Miskolc, Tapolca 1. kép Eladó nyaraló Miskolc, Tapolca 2. kép Eladó nyaraló Miskolc, Tapolca 3. kép Eladó nyaraló Miskolc, Tapolca 4. kép Eladó nyaraló Miskolc, Tapolca 5. kép Eladó nyaraló Miskolc, Tapolca 6. kép Eladó nyaraló Miskolc, Tapolca 7. kép Eladó nyaraló Miskolc, Tapolca 8. kép Eladó nyaraló Miskolc, Tapolca 9. kép Eladó nyaraló Miskolc, Tapolca 10. kép Eladó nyaraló Miskolc, Tapolca 11. kép Eladó nyaraló Miskolc, Tapolca 12. kép Eladó nyaraló Miskolc, Tapolca 13. kép Eladó nyaraló Miskolc, Tapolca 14. kép Eladó nyaraló Miskolc, Tapolca 15. kép

Eladó nyaraló Miskolc, Tapolca

 • 25 m² alapterület
 • 2 szoba
 • 534 m² telek

 • Eladó nyaraló Miskolc, Tapolca

 • 25m²


Ár:

2 900 000 Ft

Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fal építési anyaga
fa

Az ingatlanról:

Miskolc Tapolcán eladó zártkerti ingatlan.

Tapolcán 534 m2 zártkerti ingatlan egy 25 m2 faházzal eladó. A telek a Zsóri oldalban van panorámás kilátással. Beton alapokra telepített faházban van villanyvilágítás, valamint vizesblokk, wc, kézmosó, zuhanyzó van kiépítve. A ház felújításra szorul, de egy kis munkával egy család meghitt kuckója lehet.
A telken egy 3 m3 ciszternában foghatja fel az esővizet, és locsolhatja a növényeit az új tulajdonos, valamint található egy kinti praktikus, feltölthető zuhanyzó is.
A telken kettő diófa, és egy szelíd gesztenyefa található, de régebben a tulajdonosok szorgosan művelték, és sokféle gyümölcs megtermett a portán.
A városi rendezési tervek alapján az utca meg lesz szélesítve, most gyalogosan az Enyedi utcán keresztül lehet a Tapolcai útra lejutni.
Helyiséglista
szoba 1
konyha 1
zuhanyzó, wc, 1

Kiválóan alkalmas hétvégi háznak, de ha valaki építkezni szeretne, mivel belterület, építési engedélyt is lehet rá kérni.
Kérem hívjon, nézzük meg együtt. Érd: 70/450-5189


Elhelyezkedés

Miskolc, Tapolca, Zsóri oldal


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

MUTASD

Ingatlannet kód: NET5013160


Szinva Ház Ingatlaniroda

Szinva Ház Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai

+36 30

MUTASD

Ingatlannet kód: NET5013160

Szinva Ház Ingatlaniroda

Szinva Ház Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Az Ön által megtekintett eladó Miskolc, tapolcai (Zsóri oldal) nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A nyaralóról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 25 m², míg a hozzá tartozó teleké 534 m². További jellemzői: a fal építési anyaga fa. A nyaraló ára 2,9 millió Ft, négyzetméter ára 116 000 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 9%-kal magasabb. Az ingatlant Szinva Ház Ingatlaniroda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5013160. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.