star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Miskolc, Belváros

  • 72 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

73,9 millió Ft

Eladó lakás Miskolc, Belváros

  • 72 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Miskolc, Belváros

  • 72m²


Ár:

73 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
2
Fűtés
egyéb
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A Művészetek Háza szomszédságában, az Európa téren, 2007-ben épült társasházban, egy 72m² modern lakás eladó erkéllyel, és a város felé magasodó, exkluzív 70m²-es tetőterasszal.

Helyiség lista:
- nappali+konyha-étkező
- szoba
- félszoba
- előszoba
- fürdőszoba, WC
- erkély
- terasz

Műszaki jellemzők:
A társasház téglából épült, külső homlokzata szigetelt. Nyílászárói műanyag tokozásúak.
A ház fűtése házközponti gázkazánról, lapradiátoros hőleadókkal történik. A melegvíz ellátásáról ugyancsak házközponti gázkazán gondoskodik.
A lakás klímával, riasztóval felszerelt, a társasházban lift található.
A szobák laminált parkettával, a többi helyiség járólappal burkolt, a terasz időjárásálló fa burkoltot kapott. A falak gletteltek festettek, a vizes blokban csempézettek.

Közlekedés:
A közelben mélygarázs található.
Villamos megálló 300m-re

Amennyiben megtekintené a Miskolc abszolút belvárosában található, kivételes tulajdonságokkal rendelkező ingatlant, hívjon bizalommal!


Elhelyezkedés

Miskolc, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6029605


+36 20

Ingatlannet kód: NET6029605


Az általad megtekintett eladó Miskolc, belvárosi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 72 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A téglalakás ára 73,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 026 389 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 56%-kal magasabb. Az ingatlant Hausel László referens a GAMMA Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6029605. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.