star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Miskolc

  • 60 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

24,99 millió Ft

Eladó lakás Miskolc

  • 60 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Miskolc

  • 60m²


Ár:

24 999 999 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
8.
Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
távfűtés
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
panel
Lift
van

Az ingatlanról:

Megvételre kínálok egy igazán jó adottságokkal rendelkező nyolcadik emeleti panel építésű lakást a Győri kapuban, akár családosoknak és befektetési céllal.

A társasház külső felújításon esett át, melynek keretein belül a homlokzat és a tető szigetelés is fel lett újítva, a nyílászárók cserélve lettek. Csendes, rendezett a lépcsőház. A nyugodt környezet ellenére a belváros mégis pár perc alatt elérhető, a villamosmegálló két percre található.

A lakás normál állapotú, egyedi igények szerint felújítandó.
Az erkélyről csodálatos panoráma tárul elénk. Az elrendezése kiváló, tágas közlekedőből nyílik mind három szoba külön bejárattal, a konyha és a fürdőszoba.

Keressen bizalommal a hét bármely napján! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 333322


Elhelyezkedés

Miskolc, Győri kapu


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6303642


+36 70

Ingatlannet kód: NET6303642


Az általad megtekintett eladó miskolci (Győri kapu) panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A panellakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A panellakás ára 24,99 millió Ft, négyzetméter ára 416 667 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 4%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bártfai Gábor referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6303642. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.