star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó üzleti Miskolc, Belváros

  • 535 m²

    alapterület

Bérleti díj:

1,35 millió Ft

Kiadó üzleti Miskolc, Belváros

  • 535 m² alapterület

  • Kiadó üzleti Miskolc, Belváros

  • 535m²


Ár:

1 350 000 Ft

Ingatlan állapota
újszerű

Az ingatlanról:

Miskolcon a belvárosban kiadó üzlethelyiség!

Miskolc legforgalmasabb helyén, a Búza tér mellett, egy 535,2 nm-es, felújított, üzlethelyiség, benne raktárhelyiséggel és illemhellyel hosszútávra kiadó. Az ingatlan belülről is igényes, tiszta és kulturált, nagy eladótérrel, utcafronti kirakattal és reklámozási lehetőséggel. A kiváló infrastruktúra miatt, szinte minden üzleti tevékenységhez ideális. A parkolás az utcán, az épület közelében megoldható.
Bérleti díj: 1.350.000,- Ft/hó + Áfa + rezsi
Indítsa el vagy akár költözzön központi helyre vállalkozásával!
Ha felkeltettem érdeklődését kérem, keressen bizalommal!
Majorosné Ildikó
Etikus ingatlanos


Elhelyezkedés

Miskolc, Belváros, Zsolcai Kapu 1


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6310869


+36 30

Ingatlannet kód: NET6310869


Az üzlethelyiségről 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 535 m². Az üzlethelyiség bérleti díja 1,35 millió Ft, négyzetméter ára 2 523 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Majoros Zsoltné hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6310869. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.