star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Miskolc

  • 117 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 350 m²

    telek

Vételár:

60 millió Ft

Eladó ház Miskolc

  • 117 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 350 m² telek

  • Eladó ház Miskolc

  • 117m²


Ár:

60 000 000 Ft

Építés éve
1986
Szintek
3
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Melléképület
nincs

Az ingatlanról:

Belváros közeli családi ház eladó.
Miskolcon a Szentpéteri kapuban, az aggteleki utcában eladóvá vált 1 ikerház, mely több generáció számára is alkalmas illetve a házrészek külön- külön is megvásárolhatók. A teljes ház + telek mérete: 700 nm, a ház összesen: 240 nm + 120 nm-es terasz és erkély.
Az B épület jellemzői:
Telekméret: 350 nm
Ház méret: 117 nm + 60 nm terasz és erkély
A ház 1986ban épült falazata tégla. 3 éve komplett tetőcsere történt, cseréppel fedve. Ugyanebben az időben a nyílászárók cseréje is megtörtént, fából készült hőszigetelt ablakok lettek beszerelve. Fűtése gáz cirkó fűtés. Falai festett glettelt falak. Burkolata: szobákban parketta, ill. laminált padló, egyéb helyiségekben (konyha, fürdő stb.) kerámia lapos burkolatok. A konyhában egyedileg tervezett, fából készült, minőségi konyhabútor lett beépítve. Az alsó szinten a komplett fürdő felújítása megtörtént és itt található a szintén új villanybojler. Felsző szint klimatizált.
Helyiséglista:
Alagsor:
1 garázs
1 előszoba
1 szoba
1 fürdő wc
1 pince
Földszint:
1 előszoba
1 nappali
1 ebédlő+ konyha
1 spájz
1 erkély
Emelet:
1 előszoba
2 szoba
1 fürdő wc
1 wc
1 tároló
1 erkély
Udvara rendezett parkosított teraszos megoldással épült.
Csendes, kellemes, segítőkész szomszédság jellemzi az utcát! Kiváló infrastruktúra jellemzi a környéket, a közelben bolt, kórház, buszmegálló megtalálható. Nagycsaládosoknak, összeköltözőknek is kitűnő választás lehet, de akár üzleti tevékenység folytatására is remek lehetőség.
Ne habozzon, hívjon és tekintsük meg együtt az ingatlan!
Amennyiben hitelre van, szüksége Magyarország összes bankjának ajánlatával várja önt független pénzügyi szakértőnk, aki megtalálja önnek a legjobb megoldást. Korrekt ügyvédi háttérrel biztosítjuk az adásvételi szerződés menetét.


Elhelyezkedés

Miskolc, Aggteleki utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6325240


+36 30

Ingatlannet kód: NET6325240


Az általad megtekintett eladó miskolci (Aggteleki utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 117 m², míg a hozzá tartozó teleké 350 m². További jellemzői: az építés éve 1986, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A családi ház ára 60 millió Ft, négyzetméter ára 512 821 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 28%-kal magasabb. Az ingatlant Majoros Zsoltné hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6325240. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.