star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Miskolc

  • 60 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 230 m²

    telek

Vételár:

20,9 millió Ft

Eladó ház Miskolc

  • 60 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 230 m² telek

  • Eladó ház Miskolc

  • 60m²


Ár:

20 900 000 Ft

Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Megvételre kínálok egy 60 nm-es, vegyes falazatú ingatlant, Miskolc város kedvelt családi házas övezetében, Bulgárföldön.

Csendes, jól megközelíthető utca, kiváló lakóközösséggel.

A két szobás ház fűtéséről gázkonvektorok gondoskodnak, teteje cserépfedésű.

A házhoz tartozik egy kisebb méretű garázs és egy tároló is. Telek mérete ideális azok számára, akik szeretnek kertészkedni, de mégsem akarják az összes szabadidejüket a kertrendezéssel tölteni.
Elsősorban olyan vevők részére ajánlom, akik szeretnék szabadjára engedni fantáziájukat a felújítás során.

Amennyiben hirdetésem felkeltette figyelmét, kérem, hívjon bizalommal!

Irodánkban bankfüggetlen, hitelügyintéző kollégánk segíti vevőinket az ingatlanvásárlásban.

Eladná ingatlanát, de nem tudja hol kezdje? Hívjon és segítek Önnek az eladásban! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 331890


Elhelyezkedés

Miskolc, Bulgárföld


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6338196


+36 70

Ingatlannet kód: NET6338196


Az általad megtekintett eladó miskolci (Bulgárföld) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m², míg a hozzá tartozó teleké 230 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 20,9 millió Ft, négyzetméter ára 348 333 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bártfai Gábor referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6338196. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.