star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Miskolc, Selyemrét

  • 56 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

19,99 millió Ft

Eladó lakás Miskolc, Selyemrét

  • 56 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Miskolc, Selyemrét

  • 56m²


Ár:

19 999 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
3
Fűtés
gáz (egyedi)
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Miskolc Selyemrét városrész kedvelt részén, egy 3 emeletes téglaépítésű társasház földszintjén, egy 56 m2 alapterületű 1 + 2 1/2 szobás szép állapotú lakás eladó!

Helyiséglista: előszoba, wc helyiség, fürdőszoba, félszoba+ gardróbszoba, nappali, félszoba, konyha, 2 db pince!

Az ingatlan ablakai új műanyag szerkezetűek redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak, a bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági! Fűtése új gázkonvektorokkal megoldott! A szobák egybe és külön is nyílnak, hagyományos tölgyfa parkettával borítottak, falaik tapétával fedettek! A többi helyiség járólappal burkolt! Gardróbszoba ki lett alakítva! A wc külön helyiségben kapott helyet! A fürdőszoba tágas, több bejárattal rendelkezik! A konyhába egyedi konyahabútor lett beépítve!
A társasház tiszta csendes a lakóközösség kiváló!
Parkolás ingyenes!
2 db pince jár a lakáshoz!
Közelben megtalálhatóak boltok, iskola, busz és villamosmegálló is!
A lakás tehermentes!

AZ ÁR ALKUKÉPES!

Ingatlan vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk!
További szolgáltatásaink :
- értékbecslés,
- energetikai tanúsítvány elkészítése,
- jogi háttértámogatás!


Elhelyezkedés

Miskolc, Selyemrét


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6425131


+36 70

Ingatlannet kód: NET6425131


Az általad megtekintett eladó Miskolc, selyemréti téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 56 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 19,99 millió Ft, négyzetméter ára 357 125 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 22%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Ádám Tímea referens a GAMMA Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6425131. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc, Selyemrét ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.