star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Miskolc

  • 73 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

66,3 millió Ft

Eladó lakás Miskolc

  • 73 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Miskolc

  • 73m²


Ár:

66 300 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

Az ingatlanról:

Utolsó lehetőség Miskolc Rózsadombján!

Az Aulich utca közelében épülő Móga Liget Társasház 18 lakásos, változatos elrendezésű és szobaszámú, 50 m2 – 84 m2 közötti alapterületű, teraszos lakások leköthetők.

Lakószintenként 4 lakás lesz kialakítva, kivéve a legfelső szinten, ahol két, frekventált adottságú un. “penthouse” lakás található, melyhez egy nagyméretű U alakú 3 égtájas tetőterasz kapcsolódik.
A társasház alatt elhelyezkedő külön bejáratú teremgarázstól a panorámás tetőlakásokig, energiatakarékos, 8 személyes lift közlekedik. A pinceszinten kerülnek kialakításra korlátozott számban, a gépkocsi parkolók és tárolók. További lehetőség van a parkolást külső parkoló helyeken is megoldani.

A társasház monolit vasbeton pillérvázas, a pillérek között 30-as tégla kitöltő falazattal és 10 cm Dryvit hőszigeteléssel épül. Az ablakok, és a teraszra nyíló nagyméretű üvegajtók 3 rétegű üvegezéssel ellátott, dupla gumis tömítésű műanyag nyílászárók, belül fehér, kívül antracitszürke színben. A lakás helyiségeiben kizárólag padlófűtés készül. Az épület fűtését hőszivattyú által biztosított központi fűtésrendszer látja el, melynek a szabályzását és vezérlését az időjárás függvényében automatika végzi. Emellett minden lakás külön szabályozható okos termosztáttal és egyedi hőmennyiségmérővel rendelkezik, így mindenki számára komfortos hőmérséklet állítható be a nap minden szakában.

A társasháztól a városi buszközlekedés megállója 2 perces sétával, valamint az élelmiszerboltok, orvosi rendelők, bölcsődék, óvodák, iskolák 5 percen belül elérhetőek.

A modern kor szellemében tervezett, kiváló hőszigetelésű, alacsony rezsijű otthonok változatos alapterülettel, elosztással kerülnek megépítésre.
Várható átadás 2024. június vége

További részletekért keresse irodánkat! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 342029


Elhelyezkedés

Miskolc, Miskolc Rózsadombján


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6425745


+36 30

Ingatlannet kód: NET6425745


Az általad megtekintett eladó miskolci (Miskolc Rózsadombján) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 73 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 66,3 millió Ft, négyzetméter ára 908 219 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 50%-kal magasabb. Az ingatlant Sipos Imre referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6425745. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.