star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Mogyoród

  • 1 197 m²

    telek

Vételár:

29,9 millió Ft

Eladó földterület Mogyoród

  • 1 197 m² telek

  • Eladó földterület Mogyoród


Ár:

29 900 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Helyben Lakom! Hívjon, mutatom.

A terület, ahol elhelyezkedik lakóövezet, Lke-6-s övezeti besorolásban van.Belterületi építési telek : 25% beépíthető és maximum 2 lakóegység. Két utcára nyílik, tehát befektetőknek kiváló lehetőség! Van egy kis ház a kertben, amely akár felújítás után lakható is ( .de inkább bontásra vár). A közművek a telken belül, kivéve a gázt.
Körbe van kerítve.

Fúrt kút. Pince. Tároló. Sok gyümölcsfa. Hév megálló.

Ha a mellette lévőt is szeretné, az is 1200 m2-es telek, van rá lehetőség.

Információkért hívjon bármikor! Van kulcsom, mutatom, egyeztessünk.

Helyben Lakom - hívjon, jövök.

A környékről:

Mogyoródnak a Szentjakab Parkfalu fölötti részén helyezkedik el ez a telek. A közelben nagy erdős rész, illetve a lenti bejárat a HÉV megálló közelében van. Vidéki, hangulatos, keretes, fás környezet,


Elhelyezkedés

Mogyoród, Tölgyesi részen


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6337754


Balla Ingatlan - XVI. kerület

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6337754

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Az iroda további hirdetései
A telekről 10 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 197 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A telek ára 29,9 millió Ft, négyzetméter ára 24 979 Ft, ami a mogyoródi átlaghoz képest 3%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Borbásné Mária referens a Balla Ingatlan - XVI. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6337754. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mogyoród ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.