star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mogyoród

  • 208 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 700 m²

    telek

Vételár:

229 millió Ft

Eladó ház Mogyoród

  • 208 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 700 m² telek

  • Eladó ház Mogyoród

  • 208m²


Ár:

229 000 000 Ft

Építés éve
2022
Szintek
2
Szobák száma
5
Fűtés
padlófűtés

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Szerelem Első Látásra? Létezik!

Jöjjön el és győződjön meg róla a saját szemével! Otthonunk kiválasztása fontos lépés mindannyiunk életében, garantálom, hogy ez az álom környezet egy életre elcsábítja!

A Sissy villaparkhoz tartozó erdő szélén, tóparton, környezetbarát, letisztult luxus házakban élheti családjával mindennapjait biztonságban, fiatalos lakóközösségben.

2022 végén beköltözhet egy Tóparti, 700 nm-es telken álló netto 208 nm-es, nappali + 4 szobás, 2 fürdőszobás, gardbróbos, háztartási helységgel rendelkező, 34 nm teraszos, dupla garázsos,külső tárolós, alacsony rezsit és kis környezetterhelést biztosító hőszivattyúval fűtött önálló Családi Ház ba.

Műszaki Tartalom:
A 2022-ben átadásra kerülő ikerház fala Porotherm klíma 38 falazóblokkból , 12 cm-es dryvit hőszigeteléssel épül. A fűtést hőszivattyú működtette padlófűtés biztosítja. A homlokzati nyílászárók 7 légkamrás műanyag szerkezetűek szürke színben, tokos beépített redőnnyel. A fürdőszobák minőségi, igényes anyagokkal lesznek burkolva, melyek még választhatóak. A riasztó vezetékek kiépítése benne van az árban. Részletes leírást kérésre küldök.

Környék
Az ingatlan elhelyezkedésének köszönhetően az M3 Mogyoródi kihajtójától percek alatt megközelíthető. A Szentjakab állomás Hév-megálló 15 perc séta, onnan az Őrs Vezér tér 30perc, Gödöllő központja 10 perc távolságra érhető el .

Közvetlenül a hirdetett házak szomszédságában 2023-mas átadással egy üzletház épül, élelmiszerboltokkal, drogériával, edzőteremmel,bölcsődével stb.

Sissy után, aki sok időt töltött ezen a varázslatos vidéken, és aki után a lakópark a nevét kapta, most Ön is úri környezetben, biztonsági szolgálat védelme alatt sétálhat a kandelláberek szegélyezte viacolor sétányon a park egész területén. Gyermekei a játszótéren új barátokat szerezve biztoságban, jó levegőn mesebeli környezetben élvezhetik a gyermekkor örömeit.

Az ingatlan megvásárlásához Minden Családi Kedvezmény igénybevehető!

Ha Hitel-re van szüksége, cégünk hiteltanácsadója a vele leszerződött 10 bank ajánlata közül megtalálja Önnek személyre szabottan a lehető legjobbat.

Megbízható Ügyvéd segítségét is igénybe veheti nálunk.

Amennyiben távol a város nyüzsgő forgatagától, de mégis Budapest vonzáskörzetében igényes és varázslatos környezetben szeretné álmai otthonát kialakítani, kérem hívjon akár este, hétvégén is bizalommal.


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Terasz
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Mogyoród, Sissy Villapark


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6339713


Dunakeszi és környéke - H&K Ingatlaniroda - Partneriroda

Dunakeszi és környéke - H&K Ingatlaniroda - Partneriroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6339713

Dunakeszi és környéke - H&K Ingatlaniroda - Partneriroda

Dunakeszi és környéke - H&K Ingatlaniroda - Partneriroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó mogyoródi (Sissy Villapark) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 208 m², míg a hozzá tartozó teleké 700 m². További jellemzői: az építés éve 2022, a fűtés típusa padlófűtés. A családi ház ára 229 millió Ft, négyzetméter ára 1 100 962 Ft, ami a mogyoródi átlaghoz képest 33%-kal magasabb. Az ingatlant Sarkady Bea referens a Dunakeszi és környéke - H&K Ingatlaniroda - Partneriroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6339713. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mogyoród ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.