star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Mogyoród

  • 1 021 m²

    telek

Vételár:

25,9 millió Ft

Eladó földterület Mogyoród

  • 1 021 m² telek

  • Eladó földterület Mogyoród


Ár:

25 900 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Eladó Mogyoród tölgyesi részén, a Szentjakab Parkfalu és a Sissy Villapark közelében egy 1021 m2-es belterületi építési telek.
Remek lehetőség azoknak, akik szeretik a természet közelségét, mégis Budapest vonzáskörzetében szeretnének maradni.

A telek mérete és elhelyezkedése egyedülálló, zsákutcában található, erdő mellett. A telek a két végén utcai bejárattal rendelkezik, megközelíthető a Tölgyes és a Közép utca felől is, mindkettő földút.
A Közép utcában a telektől kb. 400 méter távolságra magasfeszültségű oszlop található.

Villany a telken, víz a Tölgyes utca felől bevezethető, csatorna és gáz a Közép utcáról beköthető. A csatorna átemelőszivattyúval van megoldva az utcában.
A telken két kisebb tároló épület található és egy fúrt kút.

A telek beépítetlen terület, így amennyiben a leendő tulajdonos vállalja, hogy 4 éven belül házat épít a telekre, nem kell illetéket fizetnie.

Övezeti besorolása: Lke6
Beépíthetősége: 20%
Beépítési módja: oldalhatáron álló
Legkisebb zöldfelület mértéke: 60%
Legnagyobb épületmagasság: 5m
Főépület lakásszám telkenként: L=T/400

Teljes körű, hitel- és biztosítási ügyintézéssel, kedvezményes ügyvédi munkadíjjal állunk szíves rendelkezésükre. A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek, további információért, illetve időpont egyeztetéssel kapcsolatban keressen bizalommal!

A környékről:

A telek Mogyoród tölgyesi részén található, Szentjakab Parkfalu szomszédságában.
Tiszta levegő, madárcsicsergés, távol a város zajától, mégis mindenhez közel.


Elhelyezkedés

Mogyoród, Tölgyes utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6344885


+36 70

Ingatlannet kód: NET6344885

A telekről 4 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 021 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A telek ára 25,9 millió Ft, négyzetméter ára 25 367 Ft, ami a mogyoródi átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Hajnák Erzsébet referens a Balla Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6344885. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mogyoród ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.