star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Mogyoród

  • 616 m²

    alapterület

Vételár:

24,9 millió Ft

Eladó földterület Mogyoród

  • 616 m² alapterület

  • Eladó földterület Mogyoród

  • 616m²


Ár:

24 900 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Mogyoródon ÖSSZKÖZMŰVES 616 nm alapterületű, művelési ágból kivont zártkerti telek eladó.

Telekméret: 8x77 m.

A telken egy 40 nm-es SZIGETELT, részben alápincézett, gazdasági épület áll, amely kisebb ráfordítással kényelmes otthonná, vagy nyaralóvá varázsolható.

Az előkertben szép fenyőfa hátrébb néhány gyümölcsfa található.

Kellemes szomszédság, nyugodt, természetközeli környezet jellemzi az ingatlant.

Akár hétvégi hobbikertként, akár állandó tartózkodásra kívánja használni az ingatlant, órási előnyt jelent, hogy a víz, villany, csatorna a házban, gáz a telken belül található, tehát a közművesítés költségeit és vesződségeit megspórolja a leendő tulajdonos.

A REMEK KÖZLEKEDÉSI ADOTTSÁGOK révén Budapest 15 perc alatt elérhető gépkocsival, illetve tömegközlekedéssel is fél órán belül az Őrs vezér téren vagyunk.

AZ INGATLAN PER/TEHER ÉS IGÉNYMENTES, AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ.

Kérem hogy hívjon, ha meg szeretné tekinteni az ingatlant, rugalmasan tudom mutatni.

ID:346431 ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 346431


Elhelyezkedés

Mogyoród, Őzgida utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6466641


+36 30

Ingatlannet kód: NET6466641

A telekről 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 616 m². A telek ára 24,9 millió Ft, négyzetméter ára 40 422 Ft, ami a mogyoródi átlaghoz képest 35%-kal magasabb. Az ingatlant Ludas Judit referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6466641. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mogyoród ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.