star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mohács

  • 51 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 176 m²

    telek

Vételár:

8,7 millió Ft

Eladó ház Mohács

  • 51 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 176 m² telek

  • Eladó ház Mohács

  • 51m²


Ár:

8 700 000 Ft

Építés éve
1950
Szintek
1
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Mohácson a Duna közelében családi ház eladó!

Mohácson a Bajcsy- Zsilinszky Endre utcában 51 nm-es családi ház eladó!
A ház 2 szobával rendelkezik, és egy 176 nm-es telken fekszik. Az ingatlanba belépve folyosóról nyílik a két szoba, folyosó végén található a fürdőszoba és a wc. Az egyik szobából juthatunk az étkezőbe, ahonnan a konyha nyílik. A házhoz tartozik még két tároló.
Az ingatlanban elkezdődtek a felújítások, villanyvezetékek teljes cseréje megtörtént. A további felújítás sok lehetőséget rejt magában.
Az ingatlan fűtését infrapanellel oldották meg, ami nem marad az ingatlanban, de van lehetőség kandalló elhelyezésére.

Kiváló lehetőség kis családosoknak, alakítsa ki álmai otthonát!

Ha felkeltette az érdeklést, jöjjön és nézzük meg!


Elhelyezkedés

Mohács, Bajcsy-Zsilinszky Endre utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6380310


+36 30

Ingatlannet kód: NET6380310


Az általad megtekintett eladó mohácsi (Bajcsy-Zsilinszky Endre utca) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 51 m², míg a hozzá tartozó teleké 176 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 8,7 millió Ft, négyzetméter ára 170 588 Ft, ami a mohácsi átlaghoz képest 40%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kassai Béláné referens a Mohács irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6380310. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mohács ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.