star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Mohács

  • 84 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

32,9 millió Ft

Eladó lakás Mohács

  • 84 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Mohács

  • 84m²


Ár:

32 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1960
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Ritka üzleti/befektetési lehetőség !
Hogy miért? Mert Mohács főutcáján több mint 25 éve működő saroküzletet kínálok eladásra!

Jelenleg szolárium, műkörömépítő, és masszázs szalon működik az ingatlanban. Vizesblokk szinte minden helyiségben van, a terek jól elkülöníthetőek, akár több bejárat is kialakítható. Fűtése gázkonvektorral és klímával működik, így helyiségenként szabályozható, a melegvizet a villany és gaz bojler adja. A villamos energia 3fázison 40+50+40A. -magas teljesítmény felvételére alkalmas. Jól megközelíthető, parkolási lehetőség az üzlet mind két oldalán. A bejárata, és a homlokzat kiváló marketing lehetőségeket rejt, a nagy padlástér pedig további, akár felsőteraszos megoldást is kínál, ha profilváltásban gondolkodik leendő tulajdonosa.
A 84m2-en, az utcai bejárat felől 35m2-es üzlethelyiség, és a 49 m2-es lakrész egyben eladó, de külön is megvásárolható. A jelenlegi bérlők -igény esetén- szívesen tovább bérelnék az ingatlant.

Jöjjön nézzük és tervezzük meg új üzletét, vagy új parkra néző belvárosi otthonát!


Elhelyezkedés

Mohács, Bakáts utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6397300


+36 30

Ingatlannet kód: NET6397300

Az általad megtekintett eladó mohácsi (Bakáts utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 84 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A téglalakás ára 32,9 millió Ft, négyzetméter ára 391 667 Ft, ami a mohácsi átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kassai Béláné referens a Mohács irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6397300. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mohács ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.