Eladó földterület Monorierdő

  • 660 m²

    telek

Ár:

6,5 millió Ft

Eladó földterület Monorierdő 1. kép Eladó földterület Monorierdő 2. kép Eladó földterület Monorierdő 3. kép Eladó földterület Monorierdő 4. kép Eladó földterület Monorierdő 5. kép Eladó földterület Monorierdő 6. kép Eladó földterület Monorierdő 7. kép Eladó földterület Monorierdő 8. kép Eladó földterület Monorierdő 9. kép Eladó földterület Monorierdő 10. kép Eladó földterület Monorierdő 11. kép

Eladó földterület Monorierdő

  • 660 m² telek

  • Eladó földterület Monorierdő


Ár:

6 500 000 Ft

Az ingatlanról:

Kiköltözne Budapestről az agglomerációba?  A 4-es főút mentén, Monorierdő csendes, aszfaltozott mellékutcájában eladó egy 660m2-es bekerített telek. A ingatlan előnye, hogy 120m2-es családi házra építési tervvel rendelkezik. Jelenleg 2 épület található rajta. Az egyik garázsként funkcionál, amit leendő tulajdonosa akár műhelynek is használhat, alatta pince van. A kisebb épület 8m2-es nem lakható, inkább tárolásra alkalmas. Közművek közül a csatorna és a villany bevezetésre került, de fúrt kút is a telken belül van. Ha Ön építkezni szeretne, akkor nagyon jó hírem van, mivel a ház tervrajza csak arra vár, hogy felépítse otthonát! A vasútállomás pár perc sétával elérhető. A nyugati pályaudvarig a menetidő 50 perc. A környék dimbes-dombos, romantikus, homokos alföldi táj. A közeli erdőben kirándulási lehetőség,és egy lovarda is található. Iskola, óvoda, üzletek nem messze.  Ha bármilyen kérdése van, hívjon bizalommal!


Elhelyezkedés

Monorierdő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

MUTASD

Ingatlannet kód: NET5105434


+36 30

MUTASD

Ingatlannet kód: NET5105434

A telekről 11 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 660 m². A telek ára 6,5 millió Ft, négyzetméter ára 9 848 Ft. Az ingatlant Nagy Erika referens a City Cartel, Hatvan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5105434. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Monorierdő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.