star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Nagyatád

  • 106 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 092 m²

    telek

Vételár:

14,9 millió Ft

Eladó lakás Nagyatád

  • 106 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 092 m² telek

  • Eladó lakás Nagyatád

  • 106m²


Ár:

14 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

Az ingatlanról:

Nagyatádon, a belváros közelében egy 2 lakásos, jó állapotú társasház földszintjén kínálom megvételre az alábbi, tágas, világos, teraszos téglalakást.

A társasházként bejegyzett stabil, száraz, masszív, mindössze 2 lakásos társasház földszinti lakása 106 m2-es, kellemes térérzetű.
A lakásban a méretes, világos nappalin túl további 2 szoba, hatalmas konyha-étkező, kamra, fürdőszoba, előszoba, és gépészeti helyiség-mosókonyha került kialakításra. A lakáshoz tartozik egy nagy fedett terasz is.

Az ingatlan nyílászárói minőségi fából készültek (szigetelt, 2 rétegű üvegezéssel), a réz villamos vezetékek csőben futnak, a tető héjazata Bramac cserép.
A lakásban padlófűtés került kialakításra, melyet gázkazán üzemeltet.

Az ingatlan udvarán adott a tér gépkocsik elhelyezésére.

A városközpont közelsége miatt elhelyezkedése kedvező, a lakás terei barátságosak, világosak.
Az ingatlan azonnal költözhető. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 320713


Elhelyezkedés

Nagyatád, Tágas, jó állapotú téglalakás


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6231842


+36 30

Ingatlannet kód: NET6231842

Az általad megtekintett eladó nagyatádi (Tágas, jó állapotú téglalakás) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 106 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 092 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 14,9 millió Ft, négyzetméter ára 140 566 Ft, ami a nagyatádi átlaghoz képest 57%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Zsobrák Zita referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6231842. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagyatád ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.