star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagycsepely

  • 160 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 800 m²

    telek

Vételár:

59,99 millió Ft

Eladó ház Nagycsepely

  • 160 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 800 m² telek

  • Eladó ház Nagycsepely

  • 160m²


Ár:

59 990 000 Ft

Építés éve
1980
Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Kizárólag nálunk!

 

A City Cartel ingatlaniroda eladásra kínál Nagycsepelyen egy önálló, téglaépítésű, cseréptetős, két szintes, 160 m2-es összterületű családi házat, amihez 1800 m2-es telek tartozik.

 

Az ingatlan felosztása a következő:

a földszinten egy közlekedő, egy nappali, egy étkező, egy konyha spájzzal, egy zuhanyzós fürdőszoba WC-vel és egy kamra található. Az emeleti részre a közlekedőből kialakított lépcsőn tudunk feljutni, ahol szintén egy közlekedő, négy hálószoba, egy gardrób, valamint egy kádas fürdőszoba WC-vel van.

 

A ház részét képezi továbbá egy fedett terasz, egy fedett egyállásos garázs, tárolóval, szerszámos műhellyel és egy téglaépítésű melléképület, ami befejezésre vár.

 

Közműveket tekintve minden bekötésre került, tehát a víz, a villany, a csatorna és a gáz is. Fűtéséről gáz cirkó kazán gondoskodik radiátoros formában. Az összes nyílászáró műanyagra lett cserélve, illetve 8 cm-es hőszigeteléssel ellátott az ingatlan.

 

A Balatontól mindössze 10 km-re, nyugodt, csendes, meseszép környezetben található a ház. Ide tényleg csak jönni kell és élvezheti a nyugalmat. Bevásárlási lehetőség, gyógyszertár, étterem mind adottak a községben.

 

Aki szereti a falusias környezetet, és nem okoz problémát 5-10 perces autózás a Balatonra, azoknak nem kell tovább keresnie. Jöjjön és nézzük meg együtt az ingatlant, ne maradjon le róla!

 

További kérdések esetén állok rendelkezésére a hét bármely napján.

 

Irodáink: 
8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint)
8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint)

8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276. 

 

Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!

 

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a pénzmosás, és terrorizmus elleni adatvédelem (GDPR) értelmében a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó City Cartel Ingatlaniroda hálózat általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. 
Részletes adatkezelési tájékoztatónkat megtalálja honlapunkon.

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 - 400 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Udvari.
Felújítva: 2000.


Elhelyezkedés

Nagycsepely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6410679


HASONLÓ INGATLANOK


50 000 000 Ft

Nagycsepely

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 84m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6410679

Az általad megtekintett eladó nagycsepelyi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 33 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 800 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 59,99 millió Ft, négyzetméter ára 374 938 Ft, ami a nagycsepelyi átlaghoz képest 22%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Graszl Norbert referens a City Cartel Balaton irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6410679. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagycsepely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.