star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagykanizsa, Miklósfa

  • 245 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 175 m²

    telek

Vételár:

115 millió Ft

Eladó ház Nagykanizsa, Miklósfa

  • 245 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 175 m² telek

  • Eladó ház Nagykanizsa, Miklósfa

  • 245m²


Ár:

115 000 000 Ft

Építés éve
1980
Szintek
3
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
3 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Nagykanizsán a Miklósfai városrészben, zöldövezeti környezetben eladó egy többszintes, 245 m2-es, tágas, nagy terekkel rendelkező, igényes kialakítású, folyamatosan karbantartott családi ház, hozzá tartozó parkosított, gondozott 1175 m2-es telekkel. A telken található egy szintén karbantartott, jó állapotú 134 m2-es külön közművekkel ellátott épület, mely jelenleg az ingatlan nyilvántartásban műhelyként nyilvántartott, több helyiségből áll (műhely, garázs, zuhanyzó, wc, 2 db tároló). Az épületrész külön fűtési rendszerrel működik, jelenlegi formájában alkalmas vállalkozásra. Igény esetén különálló lakrész, vagy egy beltéri medence és vellnes rész kialakítására is alkalmas.
A lakóépület három szintből áll. Az épület eredetileg 1980-ban épült, a 2000-es évek elején kapott egy nagyobb átépítést, korszerűsítést, ennek a ráncfelvarrásnak, valamint a további folyamatos karbantartásnak köszönhetően a mai kor igényeinek mindenben megfelel. A homlokzat 5 cm vastag hőszigetelést kapott, a külső és belső nyílászárók fából készültek, az ablakok dupla hőszigetelt üveggel és egyedileg gyártott fa árnyékoló spalettával ellátottak. A fűtésről radiátorok segítségével cirkó gáz kazán, valamint a földszinti nappaliban elhelyezkedő cserépkályha gondoskodik. Meleg időben az emeleti szobákban elhelyezett klímákkal lehet a megfelelő hőmérsékletet elérni. A ház vízhálózata vízlágyítón keresztül üzemel. Mindkét épületben 3 fázisú erősáram lett kialakítva. Az udvar és a ház biztonságáról a riasztórendszer gondoskodik.
Az ingatlan helyiségei:
szuterén szint: 36 m2-es garázs, előtér, előszoba, mosókonyha, kamra, összesen 83 m2
földszint: előtér, előszoba+dolgozószoba, konyha+ étkező, közlekedő, hálószoba, nappali, fürdőszoba, wc, összesen:107 m2.
emelet: közlekedő, 2 db hálószoba, fürdőszoba, wc, padlástér, erkély, lakótér összesen:55 m2.
Nagykanizsa Miklósfai városrésze, a belvárostól D-i irányban helyezkedik el. Infrastrukturálisan nagyon fejlett, óvoda, iskola, boltok, vendéglátóegységek, orvosi rendelő, gyógyszertár, közösségi ház található itt, továbbá, különféle közösségi csoportok működnek ebben a zöldövezeti városrészben.
Az ingatlant ajánlom olyan nagyobb családok részére, akik kedvelik a kertvárosi életformát, nyugodt, biztonságos környezetet keresnek, továbbá akik a családi otthon mellé vállalkozást is szeretnének üzemeltetni.
Az ingatlan 2022.októberétől válik költözhetővé.
Személyes megtekintés előre egyeztetett időpontban lehetséges.
Amennyiben a vársárláshoz szüksége van hitelre, jogosult Babaváróra, Falusi CSOK 2024-re, vagy vissza nem térítendő állami támogatásra (CSOK Plusz 2024 - re), irodánkban - a CSASZI Ingatlan és Hitelirodában - bank semleges, független hitelszakértő 15 éves szakmai tapasztalattal és kiváló banki kapcsolatokkal díjmentesen segíti a legkedvezőbb pénzügyi konstrukció kiválasztását és a hitelkérelem teljes körű összeállítását.
A CSASZI Ingatlan és Hiteliroda az adózás, illeték, terén szakszerű, teljes körű tanácsadással, energetikai szakemberrel áll ügyfelei rendelkezésére.
Ügyvédi kapcsolataink révén az adásvételi szerződést is tudjuk rugalmasan szervezni korrekt díjszabással.
Irodánkban mindent egyszerűen és egy helyen intézhet!


Elhelyezkedés

Nagykanizsa, Miklósfa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6293823


+36 30

Ingatlannet kód: NET6293823


Az általad megtekintett eladó Nagykanizsa, miklósfai családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 245 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 175 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 3 garázs. A családi ház ára 115 millió Ft, négyzetméter ára 469 388 Ft, ami a nagykanizsai átlaghoz képest 28%-kal magasabb. Az ingatlant Kárpáti Csaba hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6293823. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykanizsa, Miklósfa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.