star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Nagykanizsa

  • 12 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 5 209 m²

    telek

Vételár:

3,99 millió Ft

Eladó földterület Nagykanizsa

  • 12 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 5 209 m² telek

  • Eladó földterület Nagykanizsa

  • 12m²


Ár:

3 990 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Nagykanizsa, csendes, zöldövezeti részén, a Szentgyörgyvári- hegyen vált eladóvá egy kis hétvégi ház. Az ingatlanhoz közel 5200nm nagyságú terület tartozik, melyen akár kis konyhakert is kialakítható. A terület 2 külön helyrajzi számon található. (Fontos hogy csak együtt eladó.) Az ingatlanok nincsenek kivonva művelési ág alól, így adásvételkor még a kifüggesztési procedúrát is végig kell csinálni!
A felépítményben közművek nem kerültek kialakításra, az udvaron ásott kút található. Az ingatlan gépkocsival 2 úton is megközelíthető. A környék módfelett csendes, nyugodt. A helyiségek fűtéséről egy kicsi cserép kandalló gondoskodik. A épület helyiségei egy kis előszoba, és egy félszoba. A teljes épület alatt pince húzódik.
Aki kis elvonulós birtokot keres magának, aki szeretne egy kis menedéket a természet lágy ölén, annak érdemes megnézni ezt az ingatlant.
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7. alacsony fenntartás, zöld övezet, fúrt kút
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Nagykanizsa, Nagykanizsa Szentgyörgyvárihegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6332296


+36 30

Ingatlannet kód: NET6332296


Az általad megtekintett eladó nagykanizsai (Nagykanizsa Szentgyörgyvárihegy) telek 1 szobával rendelkezik (ebből 0 egész szoba és 1 félszoba). A telekről 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 12 m², míg a hozzá tartozó teleké 5 209 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: nincs. A telek ára 3,99 millió Ft, négyzetméter ára 332 500 Ft, ami a nagykanizsai átlaghoz képest 98%-kal magasabb. Az ingatlant Hohl József referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6332296. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykanizsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.