star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Nagykanizsa, Cserfői-hegy

  • 66 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 2 806 m²

    telek

Vételár:

4,9 millió Ft

Eladó nyaraló Nagykanizsa, Cserfői-hegy

  • 66 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 2 806 m² telek

  • Eladó nyaraló Nagykanizsa, Cserfői-hegy

  • 66m²


Ár:

4 900 000 Ft

Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújítandó
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Nagykanizsa kedvelt hétvégi házas övezetében, a Cserfői hegyen, jól megközelíthető helyen, 4115 nm-es zártkerti terület, a rajta levő 66 nm nagyságú építés alatt álló ikerházzal, valamint közvetlenül mellette még egy 1107 nm-es terület egy szintén épülőben levő házzal eladó.
Az ikerház építése 1985-ös tervek alapján kezdődött el.
Alapja beton, falazata tégla. Az ikerház alsó szinten betonkefni a felső szinten gerendás parasztfödém, teteje cseréppel fedett. A belső válaszfalak részben elkészültek, nyílászárók be lettek építve. Az építés folytatása és befejezése az új tulajdonosra vár.
Az 1107 nm-es területen levő épületen is egy befejezésre váró 70 nm alapterületű épület van, melynek a pince része készült el. Ehhez a villany közmű be van bevezetve.
Az ingatlanok nincsenek körbe kerítve, egyéb közművel nem rendelkeznek. Található rajta néhány gyümölcsfa szőlő és kaszáló terület.
A 4 helyrajzi számon nyilvántartott terület a két házzal együtt egyben eladó.
A megadott ár együtt értendő.
Termelésből való kivonása megtörtént, vevő a vásárlás után azonnal tulajdonba kerül.
Ha szeretne a város zajától mentes helyen, egy tiszta levegőjű, csendet, nyugalmat adó életteret, ahol pihenhet és saját ízlése szerint tudja befejezni a félkész épületet, kérem hívjon.
Tóth Lászlóné
30 8930173


Elhelyezkedés

Nagykanizsa, Cserfői-hegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6343729


+36 30

Ingatlannet kód: NET6343729


Az általad megtekintett eladó Nagykanizsa, cserfői-hegyi nyaraló 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A nyaralóról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 66 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 806 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fal építési anyaga tégla. A nyaraló ára 4,9 millió Ft, négyzetméter ára 74 242 Ft, ami a nagykanizsai átlaghoz képest 61%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kanizsaingatlan2017 hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6343729. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykanizsa, Cserfői-hegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.