star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Nagykanizsa

  • 4 160 m²

    telek

Vételár:

19,2 millió Ft

Eladó földterület Nagykanizsa

  • 4 160 m² telek

  • Eladó földterület Nagykanizsa


Ár:

19 200 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

A LIDO HOME eladásra kínálja NAGYKANIZSAI CSÓNAKÁZÓTÓ MELLETTI TELKÉT. Zártkert!

A LIDO HOME által kínált PARTKÖZELI TELEK jellemzői:

- Kivett zártkerti besorolású - azonnal birtokba vehető -, mely 2 helyrajzi számból áll. Kétszer 98 nm-ig beépíthető, ápolt terület.

- Természetközeli környezet és nyugalom, 500 méterre a tótól, pár percnyi távolságban a központtól. A telek hátsó végében időszakos vízfolyással.

- Közmű-ellátottság: villany (3x32 A) és vízcsatlakozás a telken.
- A telek 4.1600 nm-es, önállóan használható.

- A környéken az utolsó, eladásra váró telkek közé tartozó, kiváló befektetési és egyben kikapcsolódási lehetőséget biztosító terület.

Amennyiben a LIDO HOME által kínált NAGYKANIZSAI CSÓNAKÁZÓTÓ MELLETTI TELEK, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon!

Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel-ügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!


Elhelyezkedés

Nagykanizsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6467859


+36 70

Ingatlannet kód: NET6467859


A telekről 6 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 4 160 m². Parkolási lehetőség: udvarban. A telek ára 19,2 millió Ft, négyzetméter ára 4 615 Ft, ami a nagykanizsai átlaghoz képest 16%-kal magasabb. Az ingatlant Kovács Imre referens a Lido Home Tapolca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6467859. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykanizsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.