star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagykőrös

  • 194 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 115 m²

    telek

Vételár:

49,5 millió Ft

Eladó ház Nagykőrös

  • 194 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 115 m² telek

  • Eladó ház Nagykőrös

  • 194m²


Ár:

49 500 000 Ft

Építés éve
1991
Szintek
2
Szobák száma
5
Fűtés
padlófűtés

Az ingatlanról:

Nagykőrösön, kertvárosi övezetben, kertes családi házas környezetben eladó egy 1115 nm-es telken elhelyezkedő, 90-es években épült, tetőtér beépítéses, 194 nm-es, 5 szobás szigetelt családi ház, 3 állású garázzsal, + tárolóval.
A ház beton alapra, beton lábazattal, kétrétegű vízszintes fal- és padlószigeteléssel, Thermoton téglából kétsoros nikecell betétes falazatból épült, vasbeton koszorúval, mely szintén nikecell szigetelést kapott. A födém vasbeton, kőzetgyapot hőszigeteléssel, a tetőfedés Bramac cserépfedés. A nyílászárók Duna-therm típusú, fa szerkezetűek, hőszigetelő üvegezéssel.
A ház fűtését gázkazán, illetve fa tüzelésű kazán biztosítja, mindkét szinten padlófűtés került kialakításra. A meleg víz ellátást villanybojler biztosítja. Házi csatornarendszer került kiépítésre, szennyvízelhelyezés zárt tárolóba történik, a városi szennyvízcsatorna az utcában ki van építve. A városi víz bekötés a telken belül található. Házi vízvezetékrendszer került kiépítésre hidroforral, motorral, jelenleg meglévő fúrott kútról történik a víznyerés.
A házban a szobák padlószőnyeg, a többi helyiség járólapos burkolatú.
A földszinten a főbejáraton keresztül az előszobába jutunk, innen nyílik az étkezővel és konyhával egy légtérben elhyelyezkedő nappali, egy szoba, egy különálló Wc, fürdőszoba, lépcső a tetőtérbe. A konyhából közvetlenül egy tágas kamra nyílik, itt kapott helyet a villanybojler is. A konyhából nyíló étkezőből egy kijáraton keresztül az udvarra jutunk, itt található a kazánház, és innen tudjuk megközelíteni a 3 állásos garázst is. A nappaliból egy tágas teraszra jutunk.
A tágas, tárolásra is alkalmas kazánházban a két kazánon kívül a házi vízellátó rendszer is itt került kiépítésre.
A tetőtérben az előtérből nyílnak a szobák – melyből egyik erkélykapcsolatos - , a különálló Wc, fürdőszoba. Itt az egyik helyiség konyhának lett kialakítva, így a ház két generációnak is alkalmas, de a konyhát könnyedén szobává vagy gardróbbá alakíthatja.
A ház kívül-belül átlagos állapotú, tisztasági festést követően lakható.
A ház birtokba adása a vételár teljes megfizetését követő 30 napon belül lehetséges.
Az ingatlan energetikai besorolása: E

Hitelre van szüksége az ingatlanvásárláshoz? Hitelét akkor is díjmentesen elintézzük Önnek, ha ingatlanát nem tőlünk vásárolja! Abban a bankban, amelyiket Ön választja! Kedvezményesebben, gyorsabban, kevesebb stresszel, mintha önállóan intézné.

További információért, illetve megtekintésért kérem keressen a megadott elérhetőségen.
Az ingatlan kizárólag a Balla Ingatlaniroda megbízásában van.

Hívjon, egyeztessünk időpontot, tekintsük meg együtt!

Ingatlanvagyon-értékelő és közvetítőként, illetve Mnb engedélyekkel rendelkező hitelközvetítőként szakszerű és korrekt tájékoztatást nyújtunk.
Amennyiben hitelre van szüksége, ingyenes, bankfüggetlen hitel tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel állunk rendelkezésére, bármely bankfióknál!
Közreműködésünknek köszönhetően kedvezményesebb hitelre tehet szert, mintha önállóan a bankban intézné ügyeit, továbbá ingatlan vásárlásával kapcsolatos teljes körű ügyintézést is biztosítunk.
Jelzáloghitel, babaváró hitel igényét vásárlástól függetlenül elintézzük Önnek, melynek ügyintézése Önnek díjtalan!
Megtekintés előre egyeztetett időpontban lehetséges.
További információért és megtekintésért kérem keressen a megadott elérhetőségeken.

Eladó/kiadó ingatlanokat keresünk ügyfeleink részére, amennyiben eladó/kiadó ingatlana van Önnek vagy ismerősének, hívja a megadott telefonszámot, korrekt, kedvező feltételek mellett állunk rendelkezésükre az ingatlan eladásában.
Balla Ingatlaniroda Nagykőrös

A környékről:

Kertvárosi környezet, csendes, nyugodt környéken.


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Terasz
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
étkező
nincs megadva
Erkély
nincs megadva

Elhelyezkedés

Nagykőrös, Tetőtér beépítéses 5 szobás családi ház


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6386639


Balla Ingatlan - Cegléd és környéke

Balla Ingatlan - Cegléd és környéke

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6386639

Balla Ingatlan - Cegléd és környéke

Balla Ingatlan - Cegléd és környéke

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó nagykőrösi (Tetőtér beépítéses 5 szobás családi ház) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 194 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 115 m². További jellemzői: az építés éve 1991, a fűtés típusa padlófűtés. A családi ház ára 49,5 millió Ft, négyzetméter ára 255 155 Ft, ami a nagykőrösi átlaghoz képest 18%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Peti Gellért referens a Balla Ingatlan - Cegléd és környéke irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6386639. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykőrös ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.