Eladó ipari Nagylózs

  • 15 000 m²

    alapterület
  • 15 000 m²

    telek

Ár:

85 millió Ft

Eladó ipari Nagylózs

  • 15 000 m² alapterület
  • 15 000 m² telek

  • Eladó ipari Nagylózs

  • 15 000m²


Ár:

85 000 000 Ft

Ingatlan állapota
nincs megadva

Az ingatlanról:

Az egyre kedveltebb Sopronkövesd és az osztrák határ,valamint az épülő autópálya szomszédságában kínálunk eladásra, egy 15.000 nm-es belterületi telken, korábban faipari tevékenységgel foglalkozó ipari területet. A nagyon jól megközelíthető területen, csarnokok, fedett színek és 2 db számítógép-vezérlésű fűrészárú szárítógép is található. A meglévő faipari gépek és anyagmozgatók a vételár részét képezik. Kuriózumként a telken felépült egy eredeti finn rönkházis, mely, 120 nm-es, amerikai-konyhás nappali + 2 szoba. Az ingatlanban infra-szauna, kandalló és teljes riasztó-rendszer szolgálja az itt élők kényelmét és biztonságát. A lakóépület igény szerint önálló helyrajzi-számmal kivonható a belterületi telekből, mely alkalmas irodaháznak, hétvégi és nem utolsó lakóháznak egyaránt. A terület adottságainak köszönhetően alkalmas még társasházak, családi és iker-házak építésére is a vállalkozó kedvűek számára. Remélem felkeltette az érdeklődését a leírásom, mely nem utolsó sorban nagyon kedvező áron elérhető most.
Hitelre van szüksége??
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Gázellátás: van.


Elhelyezkedés

Nagylózs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Mutasd

Ingatlannet kód: NET5471344


Otthon Centrum - Sopron - Győri út

Otthon Centrum - Sopron - Győri út

Az iroda további hirdetései

+36 70

Mutasd

Ingatlannet kód: NET5471344

Otthon Centrum - Sopron - Győri út

Otthon Centrum - Sopron - Győri út

Az iroda további hirdetései
Az ipari ingatlanról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 15 000 m², míg a hozzá tartozó teleké 15 000 m². Az ipari ára 85 millió Ft, négyzetméter ára 5 667 Ft. Az ingatlant Hajdú András Attila referens az Otthon Centrum - Sopron - Győri út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5471344. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagylózs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.