star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagymaros

  • 124 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 2 928 m²

    telek

Vételár:

68 millió Ft

Eladó ház Nagymaros

  • 124 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 2 928 m² telek

  • Eladó ház Nagymaros

  • 124m²


Ár:

68 000 000 Ft

Építés éve
1976
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Nagymaros Kóspallagi úton eladó 2928 m2 telken egy 124 m2 tégla építésű családi ház. A telken belül 2 Alpesi vendégház és egy tároló is található.

Az ingatlan Kanadából érkeztetett anyagok felhasználásával épült. A házba belépve egy kertkapcsolatos tágas előtérbe jutunk, ahonnan nyílik az amerikai konyhás, kandallós nappali, mely a felette elhelyezkedő galéria teljes magasságáig ablakos.

A tulajdonos művészi igényeit nem csak a minden napszakban barátságosan világos nappali képviseli, hanem az előtérből lépcsőn keresztül elérhető galéria egyedi kialakítása is, ahol a hálórésszel egy légtérben található a zuhanykabin és külön helyiségben a toalett.

Az otthon melegéről villanyradiátorok és egy fatüzelésű kandalló gondoskodik.

A ház alsó szintjén 64 m2-es dupla beállású garázs található.

A házat gondozott kert öleli körül ősfákkal és gyümölcsfákkal beültetve. A főépület mögött kettő 32 m2-es és egy 12 m2-es alpesi típusú faház is helyet kapott, melyek felújítás után akár további lehetőségeket biztosítanak. Kiváló befektetési lehetőség gyerekek táboroztatására, szálláshely kiadására.

A környék remek lokáció, buszmegálló a kaputól pár lépésre, Vác autóval 15 perc, M2 10 perc távolságra van.
Nagymaros a Dunakanyar szívében fekszik, számtalan program közül válogathatunk az év minden napján. Akik szívesen sportolnának, kirándulnának, azok kajakot, kenut bérelhetnek a helyi csónakkölcsönzőből és kedvükre evezhetnek a Dunán. A város és környéke felfedezése biciklivel a legnagyszerűbb és leggyorsabb.

Ha szeretne csendes, nyugodt környezetben élni, madárcsicsergésre ébredni, akkor ez a ház alkalmas az Ön számára! Az ingatlan befektetésre is alkalmas táboroztatásra vagy üdültetésre.

Kedvező ár: 68 millió Ft


Elhelyezkedés

Nagymaros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6483342


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6483342

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó nagymarosi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 124 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 928 m². További jellemzői: az építés éve 1976, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 68 millió Ft, négyzetméter ára 548 387 Ft, ami a nagymarosi átlaghoz képest 2%-kal magasabb. Az ingatlant Szilágyi Krisztina referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6483342. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagymaros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.