star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagypáli

  • 120 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 200 m²

    telek

Vételár:

59,7 millió Ft

Eladó ház Nagypáli

  • 120 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 200 m² telek

  • Eladó ház Nagypáli

  • 120m²


Ár:

59 700 000 Ft

Szobák száma
4 (2 + 2)
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
egyéb
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
könnyűszerkezetes

Az ingatlanról:

Zalaegerszeg mellett, Nagypáliban, a tesztpálya közelében,
újonnan épülő lakóparkban, luxus családi házak eladók!

Nagypáli Zalaegerszegtől mindössze 9 km-re, 10 percnyi autóútra helyezkedik el. A település rendezett és gondozott.

A ZalaZone tesztpálya és a most épülő katonai gyár karnyújtásnyira találhatóak.

A lakóparkban 3 db luxus családi ház kerül kivitelezésre, könnyűszerkezetes építési módban, melyek minden mai elvárásnak és energetikai szabályozásnak megfelelnek.

Az ár kulcsrakész ár, mely a következőket is magában foglalja:
- hőszivattyús fűtési rendszer
- hűtő - fűtő klíma
- rendezett udvar, zöld területtel
- penthouse jellegű tető szintén zöld területtel
- kerítés
- garázs.

Az ingatlanok színvilágát, burkolatait, a szanitereket egyénileg választhatja ki a leendő tulajdonos, melyek az árban benne vannak. Lehetőség van már elkészült házak megtekintésére is, ahol meggyőződhetnek a minőségről, találkozhatnak a kivitelezőkkel.

További infrastruktúrális fejlődés várható az M76-os gyorsforgalmi út átadását követően. Így Budapest akár 2 óra alatt, a Balaton akár 30 perc alatt, míg Ausztria szintén 30 perc alatt elérhetővé válik.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal, kérésre részletes műszaki leírást küldünk és lehetőség van személyes találkozásra is.
Az újonnan épülő lakópark átadása: 2022. december.

Keressen bizalommal!
Vevőink számára minden szolgáltatásunk INGYENES! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 325985


Elhelyezkedés

Nagypáli, Fő út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6153999


+36 70

Ingatlannet kód: NET6153999

Az általad megtekintett eladó nagypáli (Fő út) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 200 m². További jellemzői: a fal építési anyaga könnyűszerkezetes, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 59,7 millió Ft, négyzetméter ára 497 500 Ft, ami a nagypáli átlaghoz képest 2%-kal magasabb. Az ingatlant Juhász Judit referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6153999. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagypáli ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.