star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagytarcsa

  • 164 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 966 m²

    telek

Vételár:

184 millió Ft

Eladó ház Nagytarcsa

  • 164 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 966 m² telek

  • Eladó ház Nagytarcsa

  • 164m²


Ár:

184 000 000 Ft

Építés éve
2021
Szintek
1
Szobák száma
5 (4 + 1)
Fűtés
padlófűtés

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Megvételre ajánlok Nagytarcsán a Jókai lakóparkban magas színvonalon megépített, luxus színvonalon kialakított családi házat. Az épület egyedi megoldásokkal, kiemelkedő komfortfokozattal, körbenapozott, nagyon világos, exkluzív családi ház. A földszinten található előszoba, teraszkapcsolatos amerikai konyhás nappali (minőségi beépített konyhabútorral), 3 hálószoba,1 dolgozószoba, 2 fürdőszoba, külön Wc, kamra, háztartási helyiség, gardrób és közlekedők. A lakóépülethez csatlakozik egy külön épület melyben egy kétállású garázs, valamint egy nyári konyha kapott helyet. A telken található még egy boros pince, mely fölött egy télikert van elhelyezve. A tetőtér beépítésének lehetősége elő van készítve, a gépészeti vezetékek fel vannak vezetve. A nagyobbik fürdőszobában szauna kialakításának lehetősége előkészítve. A lakóépület hőszigetelése kimagaslóan jó. Az épület komfortfokozatát tovább növeli a helyiségek klimatizálása, valamint az elektromos kapu és garázskapu. Tömegközlekedés helyi járatú busszal megoldható. Amennyiben további kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, kérem, hívjon bizalommal!

A környékről:

Családi házas


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Terasz
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Gardrób
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Nagytarcsa, Jókai Lakópark


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6373358


Balla Ingatlan - XVI. kerület

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6373358

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó nagytarcsai (Jókai Lakópark) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 164 m², míg a hozzá tartozó teleké 966 m². További jellemzői: az építés éve 2021, a fűtés típusa padlófűtés. A családi ház ára 184 millió Ft, négyzetméter ára 1 121 951 Ft, ami a nagytarcsai átlaghoz képest 28%-kal magasabb. Az ingatlant Puruczki István referens a Balla Ingatlan - XVI. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6373358. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagytarcsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.