star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagytarcsa

  • 80 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 300 m²

    telek

Vételár:

79,99 millió Ft

Eladó ház Nagytarcsa

  • 80 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 300 m² telek

  • Eladó ház Nagytarcsa

  • 80m²


Ár:

79 990 000 Ft

Építés éve
2022
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban

Az ingatlanról:

Hivatkozási szám: IHL-G-607
Eladó Nagytarcsa Öreghegy részén 80 nm 4 szobás ikerház 300 nm telek hányaddal. Végig aszfaltozott utcában és aszfaltozott utcán megközelíthető.
Nagy múltú céges beruházó által kivitelezett ingatlan rövid időn belül birokba vehető.
Az utcafronti ház teljesen elszeparált a hátsó háztól. Nincs közös fal. A bejárók teljesen különállóak és egymástól zavartalun használhatók.

A házban minőségi anyagok használtak a megvalósítás során.
A belső kialakítás során nappali – amerikakonyha, 3 hálószoba, fürdőszoba, vendég WC lett megvalósítva.
A belső anyag és szín használat átgondolt és előre megtervezett. A mennyezet monolit födém. A plafon kialakítása a monolit födém adta különleges megjelenését meghagytak. A burkolatok, belső és külső nyílászárók jó minőségűek és magasabb árkategóriát képviselnek. A nappalin nagy felületű eltolható terasz ajtó biztosítja a kijáratot a teraszos kertkapcsolathoz. A terasz fedése napvitorlával lesz megoldva.
30-as tégla + 15 cm dryvit szigetelés, 6 légkamrás 3 rétegű műanyag nyílászárók,
A ház padlófűtéses és radiátor rendszert kapott, melyhez kombi gáz cirkó tartozik, mely a fűtést és a meleg vizet biztosítja, kondenzációs készülékkel.
A színes zsaluköves kerítés személy és autóbeállását biztosító kapukon lehet közlekedni.
CSOK lehetséges mivel céges kivitelezés.
A környék infrastruktúrája optimális közelben buszmegálló, orvosi rendelők, óvoda, több játszótér, iskola, bölcsőde, bevásárlási lehetőség, pár perc alatt könnyen elérhető.
Budapest 10 perc alatt az M0-ás körgyűrű segítségével pedig szinte az összes autópálya főváros gyorsan elérhető autóval.

Ingyenes hitel ügyintézéssel és ügyvédi háttérrel segítjük ügyfeleinket a vásárlásban. Ha vásárláshoz még el kell adnia jelenlegi otthonát, annak értékesítését, kedvezményesen vállaljuk, hogy mihamarabb be tudjon, költözi álmai otthonába!
További információkért és megtekintésért várom megtisztelő hívását a hét minden napján!
IRÁNYMUTATÁS A CSOK + MAXIMÁLIS KIHASZNÁLÁSÁNAK LEHETŐSÉGÉRE AMENNYIBEN NEM RENDELKEZNEK KÖZÖSEN ELSŐ LAKÁSSAL!

TELJES KÍNÁLATUNKAT TERÜLETENKÉNT BŐVEBB INFORMÁCIÓKKAL SZEMÉLYRE SZABVA SPECIFIKUSAN A LENTI LINKEN TÁJÉKOZÓDHAT. HITELEK, BABAVÁRÓ és LTP KALKULÁTOROK. KERESSEN MINKET PROFILUNKON:
https://ingatlanhazlakas.hu


Elhelyezkedés

Nagytarcsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6441458


+36 30

Ingatlannet kód: NET6441458

Az általad megtekintett eladó nagytarcsai ikerház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m², míg a hozzá tartozó teleké 300 m². További jellemzői: az építés éve 2022, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. Az ikerház ára 79,99 millió Ft, négyzetméter ára 999 875 Ft, ami a nagytarcsai átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant Bajzik Gábor referens az Ingatlan-Ház-Lakás irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6441458. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagytarcsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.